Berättelsen är en sensuell, erotisk Sci-Fi och är lagt till år 2150-2170. Hailey är en freelance journalist for Xenoarkeology Magazine. Efter flera decennier av frivilligt ofrivillig celibat får hon sitt livs chans - att testa en unik och enda prototyp av Artificiell Intelligence sexrobot som är programmerad med hela register från Kama Sutra till medium BDSM.

Androiden är totalt omöjlig att skilja från en människa och den är smart, den minns vad man har pratat om och vad man tycker om att göra, han lär sig och utvecklas hela tiden. För Hailey fungerar Adrien som den ultimata relation och det fina är att han inte kräver någonting i utbyte.

I den första boken blir Hailey skickat på uppdrag till planeten Crion E7. Det Hailey inte vet är att chefen för expeditionen och hennes nu mera döda Mentor var nära vänner och delade precis samma preferenser. Bokstavligen strandad på en främmande planet och utlämnad på "nåd och onåd" blir Hailey utpressad till sex av professorn.

I berättelsen varvas Haileys "kryddade vaniljsex" med hennes älskade Android (för hon älskar honom verkligen), med BDSM-sex med professorn Bessan Tieri.

---------------------------- 

Copyright (c) 2020, Hailey Adams

Dessa berättelser får inte reproduceras i någon form för vinst eller på någon annan webbplats utan skriftligt tillstånd från författaren. 

Författaren kan kontaktas genom att skriva till

hailey.scorpio@gmail.com