Efter att ha vaknat, älskat och sen slumrat in lite var det dags att stiga upp och äta frukost. På en så här underbar dag är det mysigt att äta ute på altanen på solverandan.

När vi hade ätit klart blev det frågan - vad skulle vi hitta på idag? Jag föreslog att vi kanske skulle ta med Milo och åka ut till Hundbadet vid havet. Där brukar vi hundälskare träffas och vovvarna kan bada och leka av hjärtans lust. Det är en skön sandstrand att gå barfota på och längre upp från havet är det både stora och små kullar med högt gräs. Jag känner mycket väl till just denna Hundbadstranden för jag brukade ofta åka dit med mina tidigare hundar.

Du tyckte också att det var en god idè så jag packar en liten picknickkorg och tar med två stora, lätta filtar. Du frågade vad den andra filten är till men jag bara fnissar och säger att det får du veta sen.

I och med att det är lite kyligare idag än förra gången är det ingen som badar. Jag hittar ett fint ställe att lägga strandfilten på, det är en lixom "inhägnad" sandplätt mellan tre lagom höga gräskullar. Jag föreslår att vi först går en liten promenad längs med stranden för jag vill gärna hålla ett öga på att Milo uppför sig. Det brukar han iofs. alltid göra för dessa hundar han busar och leker med är gamla bekanta då det är istortsätt alltid dom samma människor som kommer hit.

Med din arm om min midja går vi längs med strandkanten och svalkar till och från fötterna i vågorna. Den salta doften av havet är så underbar, jag insuper den njutningsfullt och det får dig att dra mig tättare intill dig. Jag kysser dig på sidan av halsen (det är det högsta jag kan nå då du är minst 15 cm högre än mig). Smeker din rygg och drar samtidigt lagom hårt mina naglar längs med din ryggrad. Det får dig att stanna upp och vi kysser varandra som två hopplöst förälskade tonåringar. Dina händer smeker lätt över mina bröst (du vet att jag aldrig använder BH då jag anser det för att vara ett tortyrredskap från medeltiden) och sen försätter händerna smeka mig neråt över rumpan. Du drar efter andan när du känner att jag inte har några trosor under min lätta sommarklänning. Jag fnissar till för jag vet hur gärna du skulle sära på mina ben och "kolla läget" som du brukar säga. Jag viskar dig i örat att jag kan tydligt känna hur dina badbyxor börjar bli ett par nummer för trånga. Och så säger jag att vi gör bäst att gå tillbaka till filten.

Väl tillbaka på platsen lägger jag dig på rygg på filten och sen kallar på Milo som jag kopplar i en lagom lång lina till tjuderkroken som jag har på förhand skruvat ner i marken, bäst att vara på den säkra sidan så vi inte blir störda.

Synen av din nakna bruna överkropp och medaljongen runt din hals är något jag verkligen älskar, det tänder mig något helt oerhört. Jag åtrår dig på så många sätt....

Sjunker på knä bredvid dig och kysser dig på munnen samtidigt som jag tar min långa fläta och smeker din bringa och bröstvårtor med den. Du mumlar något om en sadist av en Skorpionflicka för du tror att jag bara teaser dig. Men nej, jag viskar dig i örat att vänta bara, du skall få njuta. Nu plockar jag fram den andra filten och medan du ligger på rygg drar jag blixtsnabbt dina badbyxor till knäna. Och sen snabbt som ögat gränslar jag dig, ber dig om att sitta upp samtidigt som jag lägger den andra filten om oss båda och håller ihop flikarna bakom din rygg. På så sätt ser vi för utomstående ut som ett par som bara kramas, lugnt och fint.

I verkligheten njuter jag av att känna din hårdhet mot min mage och dina händer som smeker och knådar mina bröst och min rumpa. Dina fingrar som "kollar läget". Och visst, jag är både svullen och våt, så som jag alltid är när jag är tillsammans med dig. Nu reser jag mig lite för att sen sjunka ner över din syndigt sköna kuk och som alltid stönar jag till när jag känner hur den tänjer mig. Den där ljuva känslan när ollonet passerar slidöppningen.....ååååhhh Gud....

Slutligen bottnar du och jag djupkysser dig samtidigt som jag rör mig med bara små - små rörelser när jag rider dig. Älskar att rida dig, det vet du så väl. Och när jag närmer mig gränsen och kroppen börjar skaka - då sprutar du din spermahonung djupt in i mig...

Varje gång är som en första gång.... Vi håller om varandra en god stund tills du slaknar. När vi reser oss håller jag filten runt din midja så att du kan dra upp dina badbyxor. Och vi fnittrar lyckligt då vi båda tycker det är spännande och så härligt okynnigt att ha sex på offentliga platser...