Det är helt underbart

att vakna långsamt tillsammans, mysa och pussas, när smekningar blir vildare och allt mer intensiva, andetag som blir hetare tills våra händer och läppar är precis överallt. Hans mun mellan mina ben, när han smakar min nyvakna sköte, när han får mig att komma med en skri, när han sen kryper uppåt, kysser min mage, bröst, hals och mun, tar mig hungrigt och krävande - och sen sprutar sin sats djupt in i mig.

Efteråt kramas och myser vi, slumrar till och vaknar sen långsamt och pratar, så småningom går vi upp, klär oss lätt, äter frukost och dricker kaffe - och hela dagen idag och den nästa är vår..... Inga förpliktelser, inga måsten. Frågan är - vad skall vi hitta på idag? Jag föreslår att vi kombinerar det nyttiga med det roliga.

Först en tur till återvinningsgården, det gör jag varje fredag och sen kan vi ta en promenad i centrum. Fontänen är precis satt i gång och jag älskar ljudet av porlande vatten. Sen kan vi fika på Konditoriet, dom har helt underbart goda bakelser och kakor. Och slutligen skall jag hämta matkassar bakom Konsum butiken. Under pandemin började jag handla maten online, upptäckte hur bekvämt det var och då har jag fortsatt med det.    

Min lilla vita 4x4 SUV spinner glatt som en katt och dom nya däcken jag skaffade förra veckan känns riktigt bra. Återvinningsgården är snabbt avklarad och nästa stop är Fontäntorget. Glasskiosken är öppen och vi köper var vår glassbåt, sätter oss på bänken och njuter av en helt underbar, solig sommardag.

Jag älskar att egga honom till vansinne på offentliga platser. Som att ta hans hand bakom en hylla eller på en parkbänk och lägga den över mitt bröst eller lägga en vått finger mellan hans läppar. Då vet han att jag tagit på mig själv för att visa hur våt jag är. Min finger tecknar i hans handflata och jag viskar ord i hans öra som ingen annan kan höra. Förbipasserande kanske undrar varför mina kinder är så blossande röda.

Jag har alltid nästan en obotlig sug efter att fyllas av honom.... känna hans spermasprut. Och just nu MÅSTE vi bara älska och hinner inte hem! Det bästa är att det bland annat på Konditoriet och på Biblioteket finns det stora toaletter kombinerade med skötrum där ingen tycker det är konstigt om någon blir kvar där inne lite längre. DÄR vill han att jag böjer mig fram och stödjer händerna på handfatet medan han drar ner mina tunna sommarkläder, särar på mina skinkor och låtar sin tunga mjuka mig upp medan hans fingrar dyker djupt in i min väta. I och med att vi är liksom på en offentlig plats är jag bokstavligen så sprängkåt att jag knappt vet var jag skall ta vägen. Och då vill jag bli tagen snabbt och hårt....

Han vet att han får inte njuta av min doft och sensationer av smaker mellan mina ben så väldigt länge. Vi är eggade och en aning stressade av att vara här. Men när han känner hur min slidöppning omsluter honom, hur försatsen blandas med min väta och lockar kuken att glida in, att tänja mig till det yttersta och hoppas på att han skall hinna djupt in i mig innan det går för honom. Jag känner på hans grepp om höfterna, naglarna som skär in i huden att han är nära, att han snart sprutar sin sperma djupt in i mig.

Och när kuken sväller och jag känner han sprutar sin sats kommer jag i en fontän, jag gör nästan alltid det när han tar mig så här och då måste jag bita mig i armen för att inte skrika högt.

Snabbt rättar vi till våra kläder och går ut, blossiga om kinderna. Det bokstavligen strålar sex ut av oss. Hans läppar smakar av mig men han måste låta bli att lukta och slicka på fingrarna nu när vi är ute i civilisationen.

Han kysser mig på kinden och örat, viskar och undrar var jag egentligen kommer ifrån? Det måste verkligen vara från Venus!

Och jag svarar med ett fniss: från en fjärran planet som kallas Afrodisia. Gudarna har skapat mig endast till och för honom.   Därför är jag hans. Bara hans och ingen annans. Jag säger också att han är en sån underbar älskare som alla kvinnor drömmer om men ytterst sällan får uppleva.

Han ler och säger att jag är fullständigt hopplös och okynnig och att han älskar det. Ändå drar han efter andan när jag viskar honom i öra att det läcker både sperma och safter i mina trosor och att jag måste byta direkt när vi kommer hem.

Vi fnissar och fnittrar som ett par förälskade tonåringar och han håller mig tät intill sig. Som om han aldrig vill släppa.

Vi älskar verkligen det här, att vara riktigt okynniga ute på stan men hemma finns det ingen upptäcktsrisk. Där kan vi vara nakna och älska på köksbordet, vid diskbänken, i duschen, när jag står framåtlutad på de första trappstegen upp till övervåningen, i min sköna vilstol, i den varma sängen eller i kärlekshammocken på solverandan.

Jo, jag vet, jag är totalt oförbätterlig och fullständigt omättlig. Och jag älskar honom så innerligt mycket.... Han brukar säga att han känner det, känner hur kärleken strålar ur alla mina porer och träffar honom som en svärm av osynliga partiklar.