John

Det är morgon och även om det går lite trögt att vakna idag, känns den välbekanta värmen bredvid så nära. En fot utanför täcket dras snabbt in igen, närheten till hennes ben är mycket bättre! Snart måste jag gå upp, om så bara för att klicka på "Logga in" på datorn. Men först, bara en liiiten stund till hos den jag älskar, som får hjärtat att slå och som värmer mitt sinne.

Först är det bara ljuvligt att ligga så här nära henne och känna hur allt det där varma flödar i blodet. Lukta på hennes sovande kropp, låta handen vandra från bröstet ner över magen, kullen där hennes sköte börjar, benen som ligger ihop där det bildas en liten klyfta. I sömnen rör hon sig närmare. Handen glider över höften, känner formen ut över stjärten. Drar mig undan lite för att kunna ta på henne mer. Känna baksidan av låren, uppåt. Högst upp känns lårens insidor fuktiga, av deras värme och kanske något mer. Låter ett finger söka sig in mot hennes blygdläppar och — jo…

Ena handen särar hennes skinkor, andra handen smeker hennes slidöppning, släpper ut mer av hennes inre. Fingret glider upp mot hennes anal, cirklar och smeker med hennes safter. Egentligen ville jag lägga ner henne varsamt på rygg, sära hennes ben och begrava min mun och tunga i henne, hinna så långt som möjligt innan hon vaknade. Men hennes slutna analöppning under mina fingrar får mig att längta…

Handen sträcker sig efter den lilla flaskan på sängbordet, andra handen håller fortfarande isär hennes skinkor. Lirkar upp korken och låter några droppar landa mellan skinkorna. Börjar smeka henne, först runt och sedan i stjärtöppningen. Tänjer försiktigt hennes ringmuskel, droppar i några fler droppar... Lyssnar — hon andas fortfarande stilla.

Fortsätter hålla isär henne med ena handen, styr ollonet mot hennes öppning med den andra, stryker ollonet fram och tillbaka runt öppningen, ett lätt tryck varje gång den passerar. Hon öppnar sig mer och mer för varje gång. Låter ollonet ligga kvar, trycker mig försiktigt in i henne, en centimeter i taget, med korta pauser.

Äntligen inne, flyttar min hand tillbaka till hennes bröst, ligger stilla en stund, men snart vill höfterna röra sig som av sig själva. Hon spänner åt så skönt om skaftet, det är helt gudomlig känsla. Lätta pussar över hennes rygg och skulderblad, knådar bröstet — nästan konstigt att hon fortfarande sover eftersom jag knappt kan behärska mig!

Känslan är så skön, skulle vilja ha den kvar i evighet men när jag känner att jag kommer är den omöjlig att stoppa. Rör mig så sakta jag kan, men det ger bara en kort extra tid.

Och så kommer jag och pumpar min sats in i henne, försöker ligga stilla, bara små korta rörelser för att hjälpa sperman att komma ut och djupt in i henne.

Älskar hennes suckar och små ljud hon ger ifrån sig i sömnen hon har det skönt även om hon inte vet om det. Efteråt ligger jag nära och dyrkar hennes existens och kärleken är nästan ohanterligt stor. Det här är bara ett av alla sätt jag åtrår henne på, ett av många.

Det är så skönt att jobba hemifrån, har precis loggat in så att mina kollegor kan se att jag är online. Smyger tillbaka, klär av mig igen och kryper försiktigt tillbaka under täcket intill henne. Hon luktar sex och sovande älskling, något av det bästa som finns... Längtar efter att hon ska vakna, pussas med sömnig mun, låta sig vändas över på rygg, smeka hennes bröst och mage, lägga mig över henne och låta henne greppa om och styra mig in i sig.

Men just nu ska jag bara ligga såhär nära henne med näsan i hennes hår och vänta på att hon vaknar.

- Mmmmm....... åååhhh..... god morgon, älskade John säger hon sömdrucket.

- Åh hej och god morgon *pussas*. Absolut ingenting har hänt *ler oskyldigt*. Och hon fmissar:

- Tvivlar inte ett enda sekund, men den ljuvliga doften av dig plus den ljuvligt förrädiska doften av din sperma "skvallrar" dock om dina "eskapader". 

- Åh jag tror hon inbillar sig, jag skulle då aaaldrig......

- Nääääähääää ...... nejvisst...... mmmm.....

Pussar henne ömt på munnen, ner över halsen, låter tungspetsen vandra ner mellan brösten, runt det ena, sedan det andra… Läppar runt bröstvårtor, lätta naglar över hennes arm klöser av begär… Åååhhh..... mmmmmm...... Hon är inte riktigt vaken än - och jag flinar och säger att hon är en hopplös och totalt omättlig njutningsskorpion.

Pussar henne ner över magen, ner mot hennes kön, vill smaka henne först, det var ju så länge sedan och det är extra mysigt när hon är nyvaken varm och våt. Hon vet precis vad jag håller på med och flämtar:

- Sadisten.....

Fingrarna smekar henne mellan skinkorna när min mun omsluter hennes klitoris, tungan cirklar runt, på sidorna, ovanför och nedåt. Känner spåren av glidmedlet runt analen och rester av min sperma också. Sedan letar fingrarna sig in i henne, två som smeker sig inåt längs övre slidväggen, vill hitta hennes känsliga punkt, höra och känna henne komma. Mina krökta fingrar hittar hennes G-punkt och med "kom-kom-kom" rörelser får jag henne att komma med ett skrik.

Mmm...... känna hennes ben mot mina, hennes bröst mot min bröstkorg, långsamt sjunka djupt in i henne, jag är så sjukt nära! Viskar att jag älskar henne, kysser henne hetsigt på munnen och då, ååhhhh.... älskling!