Nyfiken på hur 2024 blir för dig?
 

Skorpionens år i stora drag

Under perioden mars till och med juni 2023 startade vissa trender i ditt hem- och familjeliv. Du kan ha fått nya idéer kring hur du vill bo eller hur du vill att ditt familjeliv ska se ut. De tre månadernas tankar och influenser startade något inom dig. Under 2024 kommer du märka hur du är redo att forska vidare i de tankarna. Under kommande år, många år framöver, kommer ditt sätt att ta dig an ditt privatliv och boende transformeras till något helt nytt. 

Du är redo att kliva in i rollen som den som frontar en familj eller tar ett grepp kring att renovera eller bygga om fastigheter. Ditt nya kall kan vara att arbeta inom fastighetsvärlden eller göra investeringar i produkter eller service som handlar om omvårdnad såsom hotell eller restaurangbranschen men också känslomässig rådgivning.

Sedan i mars 2023 har Skorpionen behövt ta ett mer seriöst grepp kring kreativa projekt, hantering av kändisskap eller relationer. Ett stort kreativt projekt kan kräva mycket av dig men du har samtidigt allt att vinna på att göra det hårda arbetet nu. I slutet av maj flyttar Jupiter in i ditt åttonde hus för personlig transformation, sex och delat ägande. 

Generellt antyder det att en större summa pengar kan dyka upp. På det inre planet kan Skorpionen också få gåvan av att göra stora personliga upptäckter. Tankar som tidigare har blockerat dig, kan övervinnas via rådgivning eller terapi, och istället förvandlas till kraftfull förmåga. Din mentala inställning påverkar din ekonomi. När den tanken klickar för dig, har du funnit ett viktigt verktyg för att påverka din ekonomiska situation och attrahera materiellt överflöd i ditt liv.

Kärlek och relationer: Under de senaste åren har ditt kärleksliv präglats av en känsla av oväntade vändningar. Relationer och äktenskap kan ha märkts av uppbrott och skilsmässor men även hastiga förälskelser. Det kan ha varit både spännande och instabilt. Sedan slutet av maj 2023 befinner sig turplaneten, Jupiter, i ditt kärlekshus. Budskapet från stjärnhimlen är att det händer stora saker i dina relationer.

Särskilt positivt: Din hälsa har varit påtagligt bättre sedan våren 2023. Skorpionen kan ha haft problem med ryggraden, skelett, tänder eller hud under åren 2020–2023. Det har Skorpionen tagit hand om och hälsan har blivit markant mycket bättre. Känslan av mer energi, fortsätter. Du kan ha funnit sätt att träna, äta eller relatera till din hälsa, på ett ansvarsfullt och förebyggande sätt, som ger dig tillfredsställelse. 

Det som till en början kändes som måsten för att må bättre, har förvandlats till närmast njutningsfulla rutiner. Från och med slutet av maj kommer Skorpionen märka av ännu bättre hälsa. Du kommer att må toppen! Med Jupiter i den zon som styr över andra pengar har Skorpionen aspekterna av någon som får ta del av pengar. Det ger dig också en särskild blick för chanser att tjäna pengar, där andra bara ser problem. Kanske tar du över ett påbörjat renoveringsprojekt som gått i ekonomiskt stå eller blåser liv i ett varumärke som varit nära konkurs.