De flesta av oss tar en drink då och då, och det är fascinerande hur alkohol kan förändra våra personligheter. Från den reserverade kollegan som blir en diva på dansgolvet till den lugna vännen som fäller tårar på oväntade ställen - våra berusade alter egon kan överraska alla. Men hur kommer astrologin in i bilden?

Om du är bekant med stjärntecken vet du hur kusligt exakta deras personlighetsdrag kan vara. Dessa drag kastar också ljus över hur alkohol kan påverka ditt humör och dina handlingar.

---------------------

Väduren (21 mars - 19 april)

Väduren är det första tecknet i zodiaken och har naturligt ledaregenskaper. De är målmedvetna, drivs av mål och tar gärna på sig rollen som initiativtagare. Dessa egenskaper ger intressanta resultat när alkohol blir en faktor.

Väduren är festens liv, alltid gnistan som håller det roliga igång! Det är de som tar kommandot och ser till att energin är på topp. Med sin ostoppbara beslutsamhet ser de till att det roliga fortsätter, även om det innebär att ta saker och ting lite för långt... Skål för den ultimata festfixaren!

-----------

Oxen (20 april - 20 maj)

Oxen uppskattar elegans och lugn, påverkad av Venus, planeten för skönhet och sensualitet. De kommer inte att vara en stökig drinkare! Med sitt goda smaksinne vet de alltid vilken dryck de föredrar. Detta fokus på utseendet leder till en högre sannolikhet för att vara en "smygberusad". 

Med detta menas den vän som stillsamt dricker sin drink i hörnet medan andra blir stökiga, men som plötsligt avslöjar sin berusning när han står upp och snubblar. De är skickliga på att dölja sin berusning. Men deras verkliga tillstånd blir uppenbart när de hamnar på golvet...

-----------

Tvillingarna (21 maj - 20 juni)

Tvillingarna är kända för att vara pratsamma och sociala, kanske till och med benägna att skvallra. Så föreställ dig bara vad som händer när de njuter av ett par glas vin. Deras benägenhet att knyta kontakter genom kommunikation intensifieras, särskilt när de är påverkade.

Tvillingarna är naturligt mer öppna än många andra, och när alkohol finns med i bilden blir de ännu mer öppna för att dela med sig! De kan berätta sin livshistoria för främlingar, avslöja saftigt skvaller de har hört eller uttrycka en åsikt som de vanligtvis skulle hålla för sig själva.

------------

Kräfta (21 juni - 22 juli)

Kräftan, som styrs av månen, har en dynamisk natur som ständigt utvecklas och förändras. Följaktligen varierar deras dryckespreferenser under natten, vilket gör dem mottagliga för de värsta baksmällorna. 

Krabban symboliserar Kräftan och återspeglar exakt deras känslomässiga natur. De har ett skyddande yttre skal, men när de njuter av alkohol verkar barriärerna försvinna och känslorna flödar fritt. Kräftan får ofta tårar i ögonen när den uttrycker sin djupa kärlek till vänner eller släpper ut hjärtesorgen från ett nyligen avslutat förhållande. Men kom ihåg, detta känslomässiga ögonblick är kortlivat och de kommer förmodligen att vilja låtsas som om det aldrig hände!

----------

Lejonet (23 juli - 22 augusti)

Lejon är de utåtriktade och sociala personerna i zodiaken. De älskar att stå i rampljuset och styrs av solen. De kan dock bli lite tävlingsinriktade, särskilt när de dricker. De kan utmana andra i dryckeslekar för att bevisa att de kan hantera mer alkohol, men det kanske inte alltid slutar så bra! 

När Lejon känner sig mer självsäkra på grund av några drinkar, lyser deras utåtriktade personlighet ännu mer. Det kan handla om aktiviteter som karaoke, att dansa på bord eller till och med att ta konfrontationer med andra för en debatt.

------------

Jungfrun (23 augusti - 22 september)

Jungfrur är kända för sin disciplin, organisation och analytiska natur. De dricker inte ofta och känner sig obekväma när de dricker, men vid sällsynta tillfällen kan de oavsiktligt avslöja några hemligheter. Jungfrur har exceptionellt höga krav på sig själva, vilket gör dem till perfektionister. 

På grund av sin analytiska natur är de observanta och uppmärksammar andras handlingar. Om de blir berusade och väljer att uttrycka sina sanna tankar, gör dig beredd, eftersom deras kaxiga sida kan dyka upp. Var beredd på att möta potentiellt hård kritik som kan påverka dig djupt. 

-----------

Vågen (23 september - 21 oktober)

Vågar, som är kända för sin extroverta och vänliga natur, är hopplösa romantiker. I likhet med Oxen är Vågens styrande planet Venus, vilket förklarar deras uppskattning för de finare sakerna i livet. Följaktligen tenderar de att få höga barräkningar genom att beställa den mest dekadenta drinken. 

Eftersom vågen prioriterar kärlek har de en tendens att bli mer tillgivna efter att ha druckit alkohol. De kan uttrycka sin kärlek till dig, erkänna din vänskap och dela sin beundran för baristan på deras favoritkaffebar.

------------

Skorpionen (22 oktober - 21 november)

Skorpionen, som är känd för sitt begär, styrs av både Pluto och Mars. Dessa planeter representerar makt, energi och konflikter. En ganska spännande kombination för en kväll på stan... Speciellt med tanke på att skorpioner gärna njuter av alkohol. Ganska mycket, faktiskt. 

Skorpioner kan bli lite hetsiga när de är berusade, men det som verkligen fångar deras uppmärksamhet är ett vackert ansikte. De är vännerna som försvinner i en folkmassa, upptagna med att flirta skamlöst så fort ni kommer till baren eller klubben.

------------

Skytten (22 november - 21 december)

En skytt är sannolikt en bra person att bjuda in till en fest. De är naturligt glada och äventyrliga, men kan också tänka djupt och föra intressanta samtal. När Skytten dricker kommer deras äventyrliga sida igång, vilket gör det lättare för dem att ge sig ut på spontana äventyr! De tenderar att följa nattens vibbar och ibland vandra iväg från sina vänner. Detta kan oroa deras kompisar tills de får ett sms tillbaka. 

Skytten är allmänt erkänd som den mest humoristiska av stjärntecknen, med en orädd och lekfull natur. De omfamnar ivrigt dumheter och tar gärna ledningen på dansgolvet och visar upp några anmärkningsvärda dansrörelser.

-----------

Stenbocken (22 december - 19 januari)

Stenbockar arbetar hårt, prioriterar sin karriär och värdesätter professionalism och anständighet högt. De är försiktiga när det gäller att ta risker och om de väljer att dricka är de medvetna om sina gränser och överskrider dem sällan. 

Stenbockar är kanske inte de mest känsliga personerna, så när de är berusade kan de säga saker som sårar andra utan att inse det eftersom de inte förstår vilken inverkan de har. 

-----------

Vattumannen (20 januari - 18 februari)

Vattumannen är en intelligent person som ständigt tänker på nya idéer och engagerar sig i upplysande diskussioner. Deras nyfikenhet leder dem till att utforska unika och fängslande drycker!

Vattumannen är känd för att vara livlig och social när det gäller att konsumera alkohol. Deras höga energinivåer gör dem till underhållande sällskap vid sammankomster, eftersom de tycker om att dansa, samtala med okända personer och till och med skapa innovativa dryckeslekar. 

Vattumän är fulla av stora idéer och en stark tro på att de kan förändra världen. När de är berusade blir de ännu mer övertygade om att de har rätt om allt, vilket leder till livliga debatter och diskussioner.

-----------

 Fiskarna (19 februari - 20 mars)

Fiskarna är kända för att vara zodiakens lugna dagdrömmare och har en djupgående kontakt med sina känslor. Ibland resulterar deras rika fantasier i att de hittar på fiktiva historier i huvudet, särskilt när de är berusade, vilket kan orsaka känslomässigt lidande.

Fiskarna, å andra sidan, kan tyckas påverkas av mer än bara alkohol! Deras tendens att leva i ett drömskt tillstånd blir ännu starkare när de dricker. Du hittar dem ofta djupt försjunkna i samtal om universums mysterier, undangömda i ett lugnt hörn av festen.