Dröm.......min mardröm........

Jag står fixerad i et X....Jag kan känna breda lädermanchetter på både handleden och vristerna....Jag har ögonbindel på och i hörlurarna hör jag intens technomusik på låg diskant... den ger mig kalla kårar och jag ryser. Jag kan känna att jag har på min korta, svarta korsett och den sitter hårt åt, jag kan knappt andas.... Mitt hår måste vara flätat i en hård fläta, för jag kan inte känna det flöda ner över ryggen.

Vem har gjort allt det här?...... Varför?........Var är jag?!!! Hur länge har jag stått här?!??? Har ingen aning.....I mitt svarta Universum har jag tappat jag all uppfattning om tid .... Jag har nog stått fixerad ett bra tag, för jag är våt...... jättevåt! Jag kan känna hur det rinner i en renil nerför mina lår......

Sen tystnar den skrämmande musiken... och ersätts av ljuva karibiska toner och bongo-trummor....en man sjunger med en låg, intensiv och smäktande röst. Jag känner igen det, det är något bekant med det men kan inte komma ihåg vad ........och jag har så ont i huvudet...tusen tankar far igenom min hjärna.......har jag blivit drogad.....?

Plötsligt blir jag påmind om nutiden och känner hur en finger tvingar mina läppar isär, någon djupkysser mig på ett sätt som jag aldrig har blivit kysst och det känns så konstigt. Det är en man och jag insuper hans doft men jag känner inte igen den. Han kysser mig igen och igen. Hans intensiva kyssar förplantar sig direkt till mitt underliv och om det inte hade varit för den upphängda fixeringen hade jag sjunkit ihop som ett korthus.

En hand som rör sig sakta, jättesakta upp över knäna, insidan av låren......rör sig i cirklar, högre och högre upp... över venusberget....upp förbi naveln. Och plötsligt känner jag en skarp smärta, det måste vara bröstklämmorna och en hand som drar lätt i kedjan, det ger en pirrande känsla. Ååååååhhhhhh.....jag stönar högt.

Om jag var drivande våt innan så är det inget mot det jag är nu. Musiken ändras till technomusikens låga diskant och fortsätter igen i en loop. Nu känner jag igen handen glida upp i skåran mellan skinkorna. Handen känns mjuk, så otroligt mjuk och så len, det känns nästan som om den har en tunn latexhandske insmord i glidcrème. Fingrarna smörjer stjärnan, kretsar runt och börjar massera ringmuskeln. Jag försöker slappna av så mycket jag kan för att det inte skall göra ont, buttpluggen möter motstånd och glider ut igen - men sen pressas den bestämt in, med ett "popp" glider den på plats och vibratorn i den går igång..... Ååååhhhh - det ger en nästan överjordisk känsla........

Musiken i mina hörlurar ökar nu i intensitet, buttpluggen i min stjärt vibrerar, min kropp blir varm och glöder, det känns som om jag brinner.... Åååååhhhhh - jag är så nära att komma......och nu går jag i bitar...... och EXPLODERAR...... och faller handlöst djupt ned i mörker..........

******************

Jag vaknar med ett ryck, totalt genomsvettig, otillfredsställd och med bultande hjärta. Instinktivt sträcker jag handen ut till vänster, men platsen bredvid mig är tom. Som den alltid har varit dom senaste åren.

Jag saknar dig så oerhört. Mycket. Och som så många gånger förut önskar jag att jag var  med ombord på flygplanet när det kraschade i havet.

Man vet oftast inte vad man har förrän man inte har det längre. När man är ung så tror man naturligtvis att man är odödlig. Att någon av oss skulle ryckas bort över en natt fanns inte på kartan. Jag var då 21 och du 14 år äldre.

Vi hade aldrig några planer på varken att gifta oss, skaffa barn, familjeliv etc. Det var bara absolut inte vår grej - vi värdesatte vår frihet och vårt helt otroligt fantastiska sexliv. Så småningom upptäckte jag också din mörkare sida. Men för mig som Skorpion var det bara spännande och det tog min egen sexualitet till nivåer jag aldrig hade kunnat föreställa mig.

När den värsta chocken hade lagt sig försökte jag på något sätt att gå vidare. Men då upptäckte jag snabbt att den man som jag eventuellt fann attraktiv, en man i 35-55 års åldern är:

  • antingen gift, sambo eller upptagen på annat sätt
  • den som inte är gift är skild - och det finns alltid en anledning till att han är det
  • dom som är singlar vid denna ålder är jag mycket skeptisk mot - för här finns det verkligen en anledning till att dom är - ja, just det: singlar
  • jag skulle aldrig klara av ett förhållande med bara halvtaskig vaniljesex och
    jag påstår också at 85%-90% av alla män inte vet om/kan/eller praktiserar annat. För det verkar också som om dom flesta kvinnor gifter sig bara för att skaffa barn, efter barnafödande blir sexlivet oftast sisådär

Som hos en sann Skorpion är min sexlust omättlig. En berömd filosof sa en gång:

Det är lättare att ge fullständig avkall på ett begär än att försöka kontrollera den.

Naturligtvis - fråga vilken heroinmissbrukare som helst!

Herrejösses vad man blir trött på alla dessa vänsterprasslande präktiga familjefäder som gnäller om frugan som inte förstår dom och sällan vill ha sex och sina jobbiga ungar. Och sen alla helger och högtidsdagar där man är ensam medan dom tillbringar den tiden med sin familj....

Jag föredrar verkligen att vara singel, jag skulle inte kunde klara av en förlust till, det vara sig bli dumpad eller en skilsmässa. Om jag inte kan få det jag vill ha så kan det likaså gott vara. Är man van att flyga i en svävare så vill man då inte gärna sätta sig i en skumpande bil. 

Med ett suck skakar jag av mig alla negativa tankar. En ny dag - nya möjligheter. Fast å andra sidan - vilka möjligheter. En titt i spegeln bekräftar alltid att jag inte är någon ungdom längre. Men då påminner jag mig själv igen om vad jag brukar säga till mina elever: när spänsten försvinner borde den ersättas med vett.

Efter en snabb dusch och med en handduk virad om mitt nytvättade hår sätter jag mig framför datorn. Bläddrar i sakta mak genom alla e-mails. I stortsätt inget intressant - helt till jag öppnar en mail från Tectronic AI. Då hajar jag till!

From: . Tectronic AI
Sent: Thursday, June 4, 2150 8:03 PM
To: hailey.adams@gmail.com
Subject: AI, Android

Hej Hailey och tack for din mail. Som jag har förstått är du intresserad av vår senaste AI Android modell. Vi har nu en prototyp klar och den tror vi skulle passa perfekt för dig. Bifogar en standardkontrakt som våra jurister har satt ihop, läs noggrant igenom den och kom med eventuella synpunkter.

Hör av dig när du har möjlighet att komma hit så vi kan slutföra programmeringen. Ring 0729722435 eller maila till steven@tectronic.com

Vänliga hälsningar

Steven Rubicon
VD för Tectronic AI
steven@tectronic.com

Men för sjutton! Jaaa!!! När jag läste den senaste nummer av Tectrodigital var det den här artikel om AI och sexrobotar som fångade min uppmärksamhet:


Utvecklingen går framåt på alla områden och så även på marknaden för sexhjälpmedel. Vissa av de nya sexrobotarna är så trovärdiga att det vid första anblicken är svårt att skilja dem från en riktig människa.

Sexrobotar som sociala varelser.

Senaste generationens sexrobotar kan – förutom att de fungerar som sexhjälpmedel – även föra dialog och samtal. Den naturtrogna huden är i många fall näst intill omöjlig att skilja från mänsklig hud och en AI gör roboten är ”smart”, så att den minns vad ni har pratat om och vad du tycker om att göra.

Utformningen av hud, hår och ögon är mycket naturtrogen och ibland får man en känsla av att vi har hållit tillbaka lite – för att behålla en känsla av att det faktiskt är en robot och inte en människa. Humanoid-robotar är ett begrepp för robotar som är så naturtrogna att de ser ut som riktiga människor. Men för ett trovärdigt resultat krävs också en dos mänsklig psykologi.

Naturtrogen finish gör sexrobotar populära.

En robot är förstås inte helt att jämföra med en riktig person. Trots AI och neurala nätverk kan inte roboten känna och tänka – den kan bara imitera mänskligt liv och låtsas. Men för vissa kan roboten ändå vara ett bra substitut. Kanske delar inte du och din partner samma preferenser? Eller så har du svårt att hitta en partner, eller svårt att få tiden att räcka till med din käraste.

En sexrobot kan fungera som alternativ till en vanlig relation och det fina är att roboten inte kräver någonting i utbyte. En sexrobot som är uppkopplad till sensorer och Internet kan delas med andra enheter och på så vis kan man ha umgänge med sin partner även på distans. Skillnaden här är förstås att det ligger mänsklig kärlek och omtanke bakom robotens handlingar. Den utför helt enkelt sysslor på order av en annan människa.

Är du intresserad i att testa en av vår AI Android? Fyll ut nedanstående formulär, berätta lite om dig själv och blir du utvald, kontaktar vi dig.

Info@tectronic.com


Jag fyllde ut formuläret, skickade det tillbaka på mailen och hade i ärlighetens namn inte alls förväntat mig något svar. Men nu ligger det alltså en mail från Tectronic i inkorgen! 

Min önskelista:

Höjd

185 cm (då jag själv är rätt kort, bara 160 cm vill jag ju inte att Androiden är för lång) men samtidigt vill jag ju ha möjlighet att ha stilettklackar

Vikt

90 kg och lagom vältränad och bredaxlad  (tycker inte om för smala män, lite "pondus" bör dom ha)

Hårfärg

Ja.... här var jag lite tveksam, är rätt förtjust i ljushåriga män men Mentor hade tjockt, mörkbrunt hår, så jag valde mörk blond, lagom långt och vågigt

Skägg

Trimmat och bara framtill som på bild, samma färg som hårfärgen 

Ögonfärg

Blå/stålgrå, precis som min

Hudtyp

Vit men vackert solbränd

Röst/dialekt

Mentor var från Nomia K7G7 så jag önskar den samma sensuella, accent

Ålder

45-55 år

Berätta lite om dig själv

Efter många år i ofrivillig celibat önskar jag testa er
Male AI Android. Den skall först och främst vara en sensuell älskare och vara programmerad med absolut hela erotiska spektrum, från Kama Sutra till medium BDSM.