Jag är helt slut

efter en lång dag för jag hjälpte teamet skyffla bort sand och jord. Sen fotograferade jag och skrev anteckningar till artikeln. Nu behöver jag först tvätta av mig och sen mat.

Nyduschad och fräsch invirad i min röda frotté morgonrock och en stor handduk om mitt nytvättade hår ställer jag mig framför replikatorn och bläddrar igenom menyn. Till att vara en utpost i solsystemet så har replikatorn mycket god mat att välja på. Nu blir det

Nanirs delta-nudlar

Ke'cit pestos pasta

Klaaela nebula pannkakor

Och sen något att dricka

Nelurian fruktjuice

Mätt och belåten vill jag höra hur det står till hemma. Klickar på Layalas ikon på skärmen.

- Layala Ralu.

- Hej Layala, det är Hailey. Hur mår du, Mawey och hästarna? Ridit något på sistone?

- Allt är bara bra, hästarna är pigga och glada och jag har ridit nästan varje dag då Mawey är fortfarande kvar på Lehigawa. Jag måste säga att jag verkligen trivs här under  Drolginia bergen och jag börjar förstå mer och mer varför du föredrar landet framför staden.

- Underbart att höra, jag är så glad för att du rider och att hästarna får motion. Jag saknar er allihopa jättemycket. Proviantskeppet CS Centipede anländer om några dagar så jag hoppas vara hemma om knappa 3 veckor. Jag hör av mig när jag är ombord, OK? Hej så länge.

På Crion E7 är dagarna 25 timmar långa, precis som på Mars. Så min biologiska klocka rubbas inte så värst mycket. Men herrejösses så trött jag är... Det skall bli helt underbart att krypa under täcket.

- Dator, släck ljuset.

****************** 

En ny dag gryr på Crion E7 och med den nya möjligheter som jag brukar säga. Efter en skön morgondusch och frukost plockar jag med mig kamera och går ner till utgrävningsplatsen. Spännande att se hur långt teamet har kommit med muren.

Den är nu så gott som frilagt och reser sig i all sin prakt. Det vill säga - den är inte mer än knappt 1,8 meter hög men otroligt vacker. Stenarna är i olik storlek och inte så stora, dom flesta är asymmetriska men sättet dom är perfekt sammanfogade på är helt otrolig. Ljuset är jättebra och jag tar massor av bilder. Ser också att några av stenarna har inristade hieroglyfliknande inskriptioner som är av samma typ som på skivorna. Det blir otroligt spännande att se vad arkeologerna hittar innanför muren. Det ger nästan en religiös känsla att avtäcka något som har legat orört i över 40 000 år...

Jag undrar också i mitt stilla hur Yrarc-folket såg ut, hur många dom var. Hur det kändes att stranda på en okänd, obebodd planet. Utan en chans att varken komma hem eller fram till destinationen.

Jag står och tittar på hieroglyferna och låter fingrarna stryka över dom utmejslade inskriptionerna. 40 000 år.... herrejösses.

- Visst är det fascinerande.

Jag studsar till. Den djupa rösten och den speciella dialekten ger mig rysningar, jag känner hur det blixtrar till i underlivet och hur det rinner till mellan mina ben. Hans dominanta utstrålning gör mig knäsvag - och jag skäms för min svaghet.

- Nå, Hailey - du svarade aldrig på min fråga: hur kryddat vill du ha din strösselvanilj? Eller du vill nog ha något starkare? Nå....men det vill du ha chansen att svara på senare. Och du skall svara, var så säker. Klockan 18:00 prick och du vet vad som gäller. Bara din frotté skorpionmorgonrock, inga underkläder. Och ditt långa hår vill jag att du har i en fransk flätning.

På min djupröda morgonrock finns det en stor skorpionbrodyr i guldtråd. Min högt skattat ägodel som jag har alltid med mig på alla mina resor. Men när jag skall gå in i kupol nr. 6 vill jag helst haft något annat på mig - men jag vet varför Bessan Tieri kräver att jag bär den här. Han vet vad den betyder för mig och att det är en gåva från Mentor.

************ 

Dörren till kupol sex glider igen med en duns och jag blir stående precis innanför. Jag känner honom stå bakom mig, jag förnimmer doften av hans aftershave och värmen som strålar i från hans nakna överkropp. Mitt sjätte sinne säger mig dock att något har blivit annorlunda....

Jag kan höra hans tunga andetag och darrar till när jag känner hur han klickar på mig det breda läderhalsbandet.

Han kysser mig länge ... Samtidigt glider fingrarna in under morgonrocken och retar långsamt bröstvårtorna som omedelbart styvnar. Mitt underliv pulserar på högvarv medan hans fingrar masserar dom fuktiga, svullna blygdläppar. När händerna sen flyttar sig över till den mjuka insidan av låren känns det nästan som en lättnad.

- Du är en bortskämd prinsessa som tror att du kan få precis vad du vill och hur du vill, eller hur, säger han och tittar på mig med ögonen som blixtrar av begär.

Sen blir allt svart när jag får jag ögonbindel på. Han öppnar min morgonrock och låter den glida ner på golvet. Handlederna får läderbojor på och kedjas ihop. Armarna förs uppåt och fästs med rep till en krok i taket.

- Nå, hur blir det - skall du nu berätta för mig vad exakt är det du vill ha? För oavsett om du vill det eller inte så vet du att det är jag som bestämmer. Naturligtvis vill jag alltid respektera dina yttersta gränser men när du är här är du min och då gäller mina regler. När du inte förstår att det är jag som bestämmer får du ganska enkelt lära dig det på det hårda sättet. Så - säg vad är det du kunde önska dig just nu, frågar han.

- Jo, jag vet precis vad jag vill ha, Sir, svarar jag rätt kaxigt.

- Och det vet du också mycket väl själv eftersom du känner till Mentor och vad han har berättat för dig.

- Du är verkligen vacker när du står så här och försöker vara uppstudsig, när du är rädd och osäker, säger han och låter floggerns remsor glida långsamt från mina bröst ner mot magen och sen uppåt igen.

När jag har ögonbindel på kan jag aldrig gissa vad det nästa blir. Jag studsar till när jag känner hans fingrar i skåran mellan blygdläpparna. Jag vill verkligen dra ihop benen så han inte kan känna hur våt och öppen jag är, men det är inte möjligt då vristerna sitter fast i en benspridare.

- Du kommer säkert ihåg min senaste nattbesök hos dig. Om du vill uppleva några sköna orgasmer senare i natt så vill det bli med buttpluggen i din söta, trånga och helt oemotståndliga rumpa - och du vill själv be mig om att sätta i den.

Hans djupa, lidenskapliga kyss, den oavbrutna stimulering av bröstvårtorna och klitorisen håller på att bygga upp en kraftfull och rungande orgasm. Men varje gång jag är så otroligt nära stannar han upp - och sen börjar från början igen. För femtielfte gång....

Jag flämtar av ilska och frustration och är nästan rasande. Jag kan bara inte fatta hur han kan hålla mig tänd så länge. Jag har bara en enda önskan i huvudet: att han skall ta mig och ge mig den förlossande orgasm som jag så innerligt behöver.

Jag vill ha, känna honom djupt inne i mig....Vill ha!!!.......NU!!!! ...

- Är prinsessan frustrerad, säger han retande.

- Du vet vad du ska be om.

Jag skakar på huvudet.

- Nej, det gör jag inte.

För jag skal då absolut INTE be om någon buttplugg! Det känns som om jag svävar på vansinnets rand och varenda muskel i kroppen är spänd till bristningsgränsen. Jag vet att jag inte kan komma undan. Jag vet att om jag vill komma, måste jag be om buttpluggen. Jag försöker in i det sista att stålsätta mig, han skall INTE vinna denna striden..!

- Hur mycket vill du komma, prinsessan, viskar han i mitt öra. 

- Be om det. Ge efter, viskar han.

- Du vill ju så gärna.

- Och vad exakt vill du just nu, berätta, viskar han.

Jag flämtar och sliter i bojorna. Min kropp har aldrig krävt förlösning så mycket som nu. Men jag är fortfarande inte redo att ge efter.

Men så småningom, efter olidlig lång tids "tortyr" ger jag upp allt motstånd......jag är totalt och helt slut!

Med buttpluggen på plats säger han så:

- Nu har du förtjänat din orgasm. Men inte helt än. Du skall få vänta ett tag till...

Medan hans fingrar fortfarande cirklar runt skedöppningen, glider han upp bakom mig och trycker sig mot min ländrygg, jag kan tydligt känna din styva stånd mot rumpan. När den andra handen börjar massera mina bröst, flämtar jag till. En finger tränger djupt in i mig, sen får sällskap av två till. Sen drar han sig tillbaka - och det blir stilla en stund.

När floggerns remsor träffar mig över rumpan, blir jag helt förlamad medan min hjärna långsamt registrerar vad som händer. När den skarpa smärtan i skinkorna förvandlas till en disig stickande känsla, börjar jag rycka i uppbindningen medan hela kroppen skakar i protest. Nej .. !!

Men långsamt och sakta men säkert tar andra, okända och förbjudna, konstigt lustfyllda känslor över och jag kapitulerar. Känslan av ren njutning blir gradvis starkare och jag känner hur det rinner till mellan benen ...

Jag svankar, rör mig bakåt, flämtar till när han klämmer på och vickar på buttpluggen i min stjärtöppning. Kan inte låta bli att njuta, det är så skönt.

Och nu äntligen tar han mig i en långsam och bestämd takt. Jag är så varm och våt....  Med ett fast grepp om mina höfter står han i några sekunder helt stilla innan han stöter till i et enda stöt helt i botten ... Igen och igen...

Nu pulserar det en brinnande lust från mitt innersta väsen, från min ömma rumpa, från mina bröst ... Åååhhh ..! Jag är så nära!

Hans grepp om mina höfter hårdnar .. Och när vi kommer tillsammans, exploderar varje cell i min utmattade kropp, våg efter våg av orgasmkramper sköljer över mig, jag har inte längre kontroll... det känns som om jag briserar i tusen miljoner bitar och varje bit exploderar, det svartnar för ögonen - och jag flyger.....högt ....... Åååhhh !!!!