Duschkabinen i Gäststugan

är nästan som en fristad, det är helt underbart att känna det varma vattnet strila ner. Efter att ha sett bilden i kuverten förstår jag att jag skall vänta mig nattbesök. Och i mitt stilla minns jag hur han viskade:

"Du har nämligen en sån tur att jag är väldigt förtjust i analsex och det kommer du också att bli".

Det är ju i den vanliga värld förbjudet att gilla när någon leker med ens anus – något som jag knappt vill erkänna för mig själv...... Mmmm....Jag uppskattade analsex med Mentor och det var helt underbart - men det är ju minst 20 år sedan. Dominant är ett ord som helt klart beskriver honom. Men för den sakens skull var jag inte undergiven. Inte i den mening att jag tände lika mycket på att vara undergiven som han gillade att vara den som bestämmer. Men han visste att jag gillade att bli bunden.

När jag tänker efter, inser jag att Bessan Tieri verkligen känner till alla dessa detaljer, Mentor måste ha berättat en hel del....  Med en suck stänger jag av vattnet. Virar mig i et stort, tjock badlakan och sätter mig ner för att borsta ut det nytvättade, långa håret. Längden börjar bli ansenlig, hela 75 cm och räcker nu långt ner över rumpan. Tankarna går tillbaka till Mentor, han älskade att borsta ut mitt hår och fläta det....  I en period efter hans död klippte jag det helt kort och hade det så några år, tänkte att det skulle få mig att lättare gå vidare. Nå.... det gjorde det inte - och så fick det lov att växa ut igen. Till full längd.

Med en suck kryper jag under täcket.

- Dator, släck ljuset.

****************

Trots att mina sinnen gick på högvarv så måste jag ha somnat för jag vaknar med ett ryck när jag känner ett par starka armar som håller mig fast.

- Hej min sköna, har du saknat mig, viskar han i mitt öra.

- Du är ju brännande het.....mmmm.... och våt så det droppar också, säger han när hans fingrar känner efter i skåran mellan blygdläpparna.

Jag gillar hur han smeker mig, bestämt men ändå mjukt. Doften av hans aftershave och känslan av hans nakna överkropp mot min rygg får det till att rinna till mellan benen.... Han vet så väl att jag tänder på "kläder vs naken", alltså: att han är till hälften påklädd medan jag är naken, det har han nog säkert fått höra av Mentor.

Då vet han också att jag gillar hårdare tag. När jag är under kontroll, när han bestämmer.

Nu binder han mina handled ihop och fäster armarna med en rep i sänggaveln. Då går känslan som en svag ström genom benen, det pirrar i brösten när mina bröstvårtor hårdnar ytterligare, pulserande, flytande lava känns i magen och mitt anus börjar dra ihop sig. Jag vet nu att han ska ta mig i min trånga lilla stjärt och tanken både skrämmer mig och hetsar upp mig - och det vet han. Innan var det bara Mentor som blev släppt in bakvägen. Men när Bessan Tieri tar kommandot och analsex är ett faktum så visst eggas jag av tanken.

Han vänder mig runt så jag ligger på rygg. Han särar på mina ben, placerar sina händer i mina knäveck och böjer sedan benen snett utåt och bakåt så att både sköte och stjärt blottas. Sen klämmer han ut en stor klick glidmedel och masserar ringmuskeln. Hans tummar pressar sig sakta in i min stjärtöppning, växlar mellan höger och vänster. Vänjer muskeln långsamt till att öppna sig för honom och hans krävande fingrar.

Hans fingrar är både mjuka och krävande på samma gång. När han känner att jag är redo, skjuter han fram höften. Men utan att komma in. Han bibehåller trycket. Snart kan han känna hur ringmuskeln börjar ge efter. Jag möter hans febriga blick men tittar reflexmässigt ner mot mitt kön när jag känner spetsen mot mitt stjärthål. Jag kan inte hindra ett skrik men han lägger snabbt en hand över min mun. Några sekunder senare glider ollonet förbi och in. Och då kan jag inte låta bli att njuta, det är bara så skönt!

Nu är halva kuken i mitt anus och jag stönar högt. Sakta, sakta låter han kuken glida in till roten och hela tiden ser han mig stint i ögonen. När han helt begravt sin lem i min stjärt står han stilla. Det är en sån dubbel, förvillande och på samma gång en helt fantastisk och otroligt skön känsla.

Nu börjar han återigen röra sig, sakta till en början men sedan allt fortare. Hans pung slår mot mina skinkor och i min bak sprider sig en intensiv värme som letar sig uppåt. Min kropp glöder och darrar under hans behandling. När jag nu ser in i hans ögon som är svarta av begär är det som genom en dimma.

Han flåsar och flämtar i mitt öra och viskar:

- Jag kommer nu..... Och antingen sprutar jag på dina bröst, ditt ansikte eller så kommer jag i din trånga rumpa, var vill du att jag kommer.

Och jag svarar direkt:

- Där du är nu...

Orden får honom att tippa över kanten. Han vrålar högt för varje stråle, han drar mig i flätan, daskar mig hårt över skinkorna, två av hans fingrar letar sig in i min mun och jag suger på dom samtidigt som han pumpar min rumpa full av sperma.

Slutligen faller han tungt över mig, fortfarande med kuken begravd i mig. Vi båda droppar av svett. Han andas i mitt hår och viskar:

- Åååhhh.....Hailey..... mmmmmm.....du ÄR bara helt...och fullständigt underbar...... Och du skall veta att jag är en mycket svår man att tilfredställa.