CS Centipede har gått ur warp

och flyger nu i impulsfart. Jag står på bryggan och storskärmen visar en underbart vacker planet. Den absolut vackraste i hela Universum. Planeten Jorden. Den ser ut som en skimrande juvel med en blå korona omgiven av becksvart mörker. Kontinenterna framträder tydligt på den siden där Jorden är bortvänd från solen. Når det är natt på planeten lyser alla upplysta städer. Jag kan tänka mig att förr i tiden, innan pandemierna utplånade över en tredjedel av Jordens befolkning, var städerna var mycket större och då strålade nattljusen ännu starkare ...

Visst har jag sett denna syn många gånger när jag var på väg hem från tidigare expeditioner - men just den här gången känns det lite speciellt för jag är på väg hem till Adrien och hästarna.

Kaptenen säger att vi landar i rymddockan på Sekarus om ca sju timmar. Snart är jag hemma! Går tillbaka till hytten för att packa det sista och se till att jag inte har glömt något.

Sen tar jag fram skärmen och klickar på redaktionens ikon.

- Hej Cassie, är Tremo Deri där?

- Javisst - ett ögonblick bara.

- Hej Hailey, hur mår du? Bilderna du skickade är jättefina och din artikel också. Synd bara att teamet inte kunde slutföra utgrävningen.

- Hej, allt är toppen, vi landar om ca sju timmar i rymddockan på Sekarus. Därifrån tar jag svävaren hem till Drolginia. Nu har jag lite rymd-jetlag, men vilken veckodag är det på Jorden?

- Det är torsdag idag men unna dig nu en långhelg. Du behöver tid att landa också. Plus att du har varit borta från din sambo i över en månad. Ha det gott så länge, så hörs vi på måndag säger Tremo Deri och klickar av.

Om alla chefer var lika trevliga och omtänksamma som min hade konflikterna i världen minskat med 99% tänker jag i mitt stilla. Nu får jag ringa till Tectronic och berätta att jag är på väg hem. Att vi börjar närma oss Jorden syns på min Smart Watch armband, det blinker rött så Adrien är fortfarande på jobbet.

Klickar på Tectronic ikonen på skärmen.

- Tectronic, Thurfi Aldugson.

- Hej Thurfi, det är Hailey. Nu är jag snart hemma, CS Centipede beräknas landa i rymddockan på Sekarus om ca sju timmar. Kan du vara snäll och berätta för Adrien?

- Javisst, det skall jag göra. Och han är nog hemma och väntar på dig när du kommer. Kan mycket väl tänka mig att du längtar, säger han och jag kan höra hans låga skratt. Och jo, jag vet PRECIS varför han skrattar....gubbstrutt.

Du skulle bara veta hur mycket jag längtar, tänker jag i mitt stilla. Och bara jag tänker på min underbara Adrien känner jag hur fjärilarna i magen börja dansa foxtrot och hur det fuktas i trosorna.....

************* 

Det börjar skymma när svävaren landar mjukt på plattan, jag tar ut väskan och ryggsäcken, svävaren stiger och försvinner över horisonten. Äntligen hemma igen.... home, sweet home! Mitt Smart Watch armband blinkar grönt, Adrien är hemma och jag kan knappt vänta tills jag får krama honom (och mmmm..... mycket mer, kan knappt bärga mig...) Men går först upp till stallet och hälsar på hästarna - för jag VET att om jag går in i huset och kramar Adrien nu, kommer jag nog inte ut på ett bra tag... Jo, jag har en mycket god självkännedom....

Hästarna kommer fram och gnäggar. Dom ser ut som hälsan själv, blanka i hårremen  och välmående, Layala har verkligen tagit väl  hand om dom. Står vid staketet och njuter av synen när jag plötsligt känner två starka armar bakifrån och en kyss landar på min hals.

- Hej Hailey, välkommen hem.

Hans melodiösa accent gör mig alltid fullständig knäsvag. Hans skägg snuddar lätt vid min nacke och mitt kind. Innan jag hinner tänka så känner jag hans mjuka läppar mot mina och hans mjukt krävande tunga mot min som svarar och kysser honom tillbaka. Herregud, som jag har saknat honom! Jag förlorar mig totalt i ögonblicket medan våra tungor leker passionerat med varandra.

Nu pressar jag mig mot hans hårda stånd  och han besvarar det med att krama om mig och trycka sig närmare. Jag ryser av välbehag. Det finns ingen dåtid, ingen framtid. Det finns bara nutid, ett här och nu medan kyssandet blir än mer intensivt. 

Hans händer glider över hela min kropp. Min T-shirt jag har på mig lämnar inte mycket till fantasin vilket ger mig själv en pirrande känsla. Han hittar snabbt mitt ena bröst och du tar min bröstvårta mellan fingrarna och klämmer till. Jag får anstränga mig för att inte stöna till. Den andra handen fortsätter över till mitt andra bröst och gör samma sak där och jag stönar högt. Precis så här tycker jag om det och det vet han.

När hans armar kramar försiktigt runt min midja - känns denna beröring som en elektrisk stöt genom hela kroppen, från hårbottnen till fotvalvet.

Sakta låter jag min hand glida ner utanpå hans tajta svarta jeans och jag känner hur han lirkande lyckas få in sin hand mellan mina ben, smeker insidan av mina lår upp och till slut lägger handen på venusberget innanför mina manchester shorts. Han pressar sitt stånd hårdare mot mitt skrev och jag njuter så oerhört av känslan.

Jag är svettig av värmen och inte minst av kåtheten. Dofterna av mitt svett och min svaga parfym blandas med hans sensuella aftershave. Jag blir alldeles berusad.

- Ååååhhhh Adrien - jag vill ha dig, viskar jag.

- Jag måste ha dig..... måste ha...! Mmm..... vill ha, säger jag och tar tag i hans nacke och drar honom till mig och kysser honom igen, begärligt och djupt.

- Yes Hailey, säger han och tar tag i mig och vänder mig om och trycker sig mot min rygg.

Jag älskar att känna hans skägg kittla mot min nacke och hans hårda stånd pressas mot min stjärt. Hans armar håller mig hårt runt midjan. Han kysser mig i nacken och jag lutar mitt huvud på sned för att bjuda fram min hals.

Jag vänder mitt huvud mot honom och hans tunga möter min. Hans läppar smakar lite salt och lite sött. Han smeker och kramar mina bröst igen och jag bänder mina händer bakåt runt honom. Åååhhh....!!!

Nu lyfter han mig upp som en leksak med bara en arm (han är otroligt stark och jag vet att han kan ta 200 kilo i bänkpress). Med den andra armen plockar han upp väskan och ryggsäcken och bär mig ner mot huset. Medan han håller om mig knappar jag in koden. Dörren glider upp och klickar automatiskt i lås när vi har passerat tröskeln.

Mitt Smart Watch armband pulserar för fullt nu och jag vet att han läser av min upphetsning och mina hjärnvågor i realtid. Jag hinner knappt få av mig T-shirten och shortsen förrän han tar tag i mina trosor och sliter av dom.

Det finns en gräns för hur mycket beröring jag tål innan jag fullkomligt exploderar av uppdämt lust. Hans läppar kyssar mina bröst, min mage och letar sig nedåt. Han håller ett fast grepp om mitt ena bröst samtidigt som han börjar utforska min klitoris med tungan  Min andhämtning blir tyngre och tyngre, jag känner att jag snart är nära.

Nu vänder han mig runt på sängen, särar på mina ben och riktar sin stenhårda kuk mot mitt sköte. Låter den först glida upp och ner i skåran ett par gånger och smeker klitoris med det mjuka, stora, blanka ollonet. Jag är så varm, så våt och mitt enda, innersta tanken är att få känna hans stora, sköna kuk djupt i mig.

Känner hur den fyller upp mig, centimeter för centimeter, utstuderat sakta, den är så hård, så stor och så skön. Åååhhh....!!!!

När han har pressat in kuken i sin fulla längd, känner jag hur den bottnar. Hade den varit lite längre hade det gjort ont men nu är det precis så att det är lagom. Han stöter in hårt och intensivt och varierar sen med lugnt och mjukt, varannan gång.

- Åååhhh..... Fortsätt......fortsätt.....MER!!!.....sluta inte....

SLUTA.......INTE....... Jag spänner kroppen i en båge, njutningen är helt enorm. Jag känner hur orgasmen närmar sig. Adrien stöter till gång på gång och när orgasmen kommer, skriker ut hans namn.....

Fullständigt tillfredsställd och lycklig försöker jag nu bara landa i normal andning och puls. Den känslan hur han smeker mig över håret, och kysser mig på pannan, ögonlocken, halsen och axlarna är bara helt underbar. . Vi ligger så här länge, jag älskar det här, det är så ljuvligt skönt. Jag bara älskar hans aftercare.

- Åååhhh....Adrien - du är bara helt och fullständigt....underbar....

- Yes Hailey och tack. Och vad vill du nu?

Vänder mig till hälften emot honom och kryper upp på hans bröstkorg. Låter fingrarna glida igenom hans ljusblonda, krulliga hår.

- Nu vill jag bara somna i dina armar.... Jag har saknat dig så jättemycket, jag älskar dig, Adrien.....