Jo, jag minns.....

Svävaren lyfter upp fån plattformen utanför Tectronic-Tower och sätter kurs mot landet. Mitt hjärta slår fortfarande i 100 knyck och adrenalinet pumpar för fullt. Jag känner att det porlar fram små svettdroppar i pannan och jag är glödande varm. Herregud. För ett dèja-vu.....

Trots för att det har gått så många år minns jag fortfarande så kristallklart den första gång jag träffade Mentor....för det var också den dagen jag förlorade min oskuld.

Jo, jag minns.....

*********************

Jag var precis nyinflyttad och jobbade på ett arkitektkontor. Även om jag nu var 21 år så hade jag absolut ingen sexuell erfarenhet. Visst var jag nyfiken på hur det var i det verkliga livet, men min katolska uppfostran och det att jag alltid har varit en realist gjorde att jag absolut inte var intresserad i jämnåriga pojkar. Dessa var något som först behövde växa upp till män. Och det var inte min uppgift att uppfostra dom.

Jag hade också bestämt mig för länge sen att min första sexuella upplevelse skulle vara med någon som jag fann verkligen attraktiv, det skulle vara en vuxen man som skulle inviga mig i dessa livets mysterier.

 Just denna soliga, sköna sommareftermiddagen var jag upptagen med en planritning till en 1,5 etages villa. Jag var ensam på kontoret då min chef och mina två andra kolleger var på en konferens och skulle vara borta i minst en vecka till. Då plötsligt går dörren upp och in kommer den stiligaste man jag någonsin har sett.

Hög, bredaxlad, solbränd, mörkhårig och med gråblåa ögon. Och ett fantastiskt leende. Jag uppskattade att han var ca 35-37 år. Jag måste medge att jag bara satt och stirrade.

Han utstrålade naturlig auktoritet och styrka, ett lugn och en självkänsla som jag aldrig har upplevt. Jag kände hur det pirrade i hela kroppen och hur jag blev rejält blöt - och jag var tacksam för att jag inte stod upp men satt ner i en stol!

Naturligtvis uppfattade han det, tittade ner på mig och sen sa han:

- Du vet att det är förbjudet att sitta inne på ett kontor en så vacker solskensdag som denna. Jag har en båt nere i hamnen och har tänkt mig en tur ut på havet. Har du lust att följa med?

Jag hade förväntat mig en liten båt - men det här var en stor, sjögående cabincruiser. Blue Oyster Pearl stod det med stora, snirkliga bokstäver.

Den var stor, nästan som en flytande lounge. Väl ombord blev jag bjuden på ett glass vin men mina händer skakade så till den milda grad att jag höll på att spilla. Han log, tog från mig glaset, öppnade sin läkarväska, rörde i lite vit pulver i glaset och räckte mig det.

Efter några sekunder kände jag en välsignad lugn, världen slutade snurra och jag slutade skaka och frysa.

Han ställde sig bakom mig och började plocka av mina silverhårspännen - mitt långa blonda hår räckte långt nedanför midjan, nästan helt ner till kanten på trosorna. Men när det var så här varmt brukade jag sätta upp det i en knut i nacken. Jag skakade lätt på huvudet så allt hår lossnade och föll ner. Han begravde sitt ansikte i det och sa "Mmmm - det doftar underbart, jag älskar ditt långa, ljusa hår. Lova mig att du aldrig någonsin klipper det kort".

Sen började han kyssa mig på halsen och axlarna, knäppte upp knapparna i blusen och lät sina händer utforska varje millimeter av brösten. Mina ben kändes som gelé och precis innan jag sjönk ihop kände jag två starka armar lyfta upp mig och sen bar han mig nerför trappan och in i sovrummet i fören.

Min kropp hade för länge sen slutat att samarbeta och började leva sitt eget liv kändes det som. Jag var glödande varm och drivande våt, bröstvårtorna stod rakt ut och var rejält styva. Medicinen jag fick tidigare började nu för allvar verka, världen slutade snurra och jag slutade darra. Nu låg jag naken i sängen och han började kyssa mig.

Jag har kysst några pojkar tidigare men fattade lixom inte riktigt poänget. Det här var något helt annat. Det här var djupa kyssar som gav mig rysningar!

Han bet mig lätt i öronsnibben och lät sina händer gå på upptäcktsfärd. Som läkare och kunnig i anatomi visste han precis vilka knappar han skulle trycka på för att få min kropp att vibrera. Händerna masserade bröstvårtorna till dom blev rejält styva och detta skickade snabba signaler till klitoris som jag kände växte för varje sekund. Jag hade inte en enda vettig tanke i huvudet - en enorm våg av lust fyllde  hela mitt universum. Hans händer vandrade sakta vidare neråt, strök över magen och venusberget. Fram och tillbaka...

Sen kysste han mig igen och kände hur jag svarade på hans djupa kyssar och kände hur jag närmade mig bristningsgränsen. Då viskade han nästan befallande i mitt öra:

- Kom nu, Hailey - kom för mig nu, kom så...

Och visst kom jag - hela kroppen spände sig i en båge och jag bara skrek ut min första orgasm och det kändes som om jag gick i tusen bitar, det var som en explosion.

Nu var jag så drivande våt att det droppade. Sen kände jag först hans fingrar cirkla runtom skedöppningen och sen hans styva lem som gled från klitoris och bakåt, fram och tillbaka, fram och tillbaka flera gånger. Sen stannade den och placerade sig precis i öppningen. Han märkte att jag stelnade till - och då strök han mitt hår bort från pannan och sa:

- Det är första gången för dig, eller hur?" Jag bara nickade. Sen sa han

- Litar du på mig? Gör det bara, lita på mig...

Sen försatte han att djupkyssa mig och massera klitorisen. Och i det samma ögonblick som han kände att jag slappnade av en aning stötte han till och han gled djupt in i mig - helt till botten. Det kändes som om jag skulle sprängas, som om han borrade sig helt igenom hela mig, helt upp till halsen.

Chocken och smärtan fick mig skrika högt och instinktivt slå både armarna och benen hårt om honom. Han rullade oss med det samma över på sidan för att minska pressen medan han försatte kyssa mig. Han låg helt stilla inuti mig och lät mig känna efter, slickade mig i örat och viskade:

- Så ja, lugnt och fint, lugn nu, älskling - slappna av, schhhh....

Smärtan och chocken avtog så småningom och jag kände en ny bölja av vällust sprida sig i kroppen, det strålade från klitoris och mina höfter började röra sig upp och ner och kräva mer och mer.

Han rullade nu snabbt runt och blev liggande på ryggen med mig uppe på och nu sa han:

- Seså, upp med dig, Hailey - upp med dig nu och rid!

Uppmaningen att rida funkade nästan som ett förprogrammerat kod, jag kände en vansinnig vällust bölja genom hela kroppen.

Han var styv som en järnstång och när han greppade mina höfter för att bromsa mig i tempo blev jag frustrerad. Men när jag blev begränsad i min rörelsefrihet och kände hans fingrar på klitoris, tog min hjärna med sig min själ med på en guidad tur i Vintergatan... ......

När min hjärna efter ett bra tag landade på sin plats igen, kände jag att "nu kommer han". Och ganska riktigt - i sista sekund drog han sig ut och sprutade en rejäl laddning med sperma över hela mig. Den första träffade mig i ansikte, den andra över mina bröst och resten landade på magen. Jag må ha varit ett syn för gudarna där jag satt med glasartad blick och sperma över hela mig.

Sen bar han mig ut i duschkabinen.

- Nu skall vi se till att göra dig lite presentabel igen, skrattade han och när han var klar och stängde av vattnet, virrade han mig i en stor, tjock, mjuk och gosig badrock. Jag måste ha slumrat till för när jag tittade upp igen, låg jag i sängen medan han stod böjd över mig. Han såg så oförskämt fräsch och läcker ut i jeans och vit skjorta.

- Jag skall in till sjukhuset, kolla posten och ringa några samtal. Sov nu en stund, jag är tillbaka om ca 2 timmar och då kör jag dig hem.

Hyttdörren klickade i lås och min sista jordiska tanke var "jag är död och är i himlen". Och sen slocknade jag som ett ljus.....