Invirat i et tjock frotté badlakan bär Adrien mig in i sovrummet

och lägger mig på rygg i sängen. Jag slutar aldrig förvånas över hans otroliga styrka (jag vet ju att han lätt kan ta 200 kilo i bänkpress) - och samtidig hur underbart sensuell älskare han är.

Då hör jag det - inspelningen av vintage LP skivan jag fick av Mentor för tusen evigheter sen med Abi och Ester Ofarim. Nu sjunger Ester "In the morning of my life". Jag stönar till. Min absoluta favorit som jag så ofta lyssnar på.

Jag ber honom hämta en skål med massagelotion som jag har fått av Anahi. En av ingrediensen i den mjölkvita substansen är en hemlig ingrediens som bara prästerna på Lilnitis kan blanda till och den har till uppgift att stimulera samtliga erogena zoner.

Adrien sätter sig gränsle över mina höfter,  doppar fingrarna i massageoljan och börjar smeta ut dom trögflytande dropparna med långsamma, mjuka rörelser. Mmmm..... åååhh..... Hans styva kuk ligger mot min mage och jag njuter av synen. Bara tanken på vad som väntar sen får det till att rinna mellan mina ben. Mitt SmartWatch pulserar för fullt nu och visheten om att mina hjärnvågor är perfekt synkade med hans ger min en underbar känsla av telepati.

Nu smetar han ut lite mer av den trögflytande vätskan och med cirklande, mjuka men bestämda rörelser masserar och knådar han mina hårda axelmuskler och sen glider hans händer ner till mina bröst. När han kupar dom och hans fingrar smeker bröstvårtorna och vårtgårdarna knottrar dom sig med det samma och skickar snabba signaler till klitoris, mmmm..... åååhh.....  jag flämtar till och ryser av välbehag. 

Nu flyttar han sig och lägger sig på knä mellan mina särade ben. Böjer upp mitt höger ben och börjar med att massera fotsulan. Mmmm..... sen doppar han fingrarna i skålen och börjar massera vaden. Mjukt men ändå bestämt och mina spända, trötta muskler tar tacksamt emot.

När hans händer glider upp och över den känsliga knävecken blixtrar det till i mitt underliv. Hans händer fortsätter uppåt och speciellt insidan av låren får mycket uppmärksamhet. Jag älskar hans rörelser som är så mjuka, bestämda och systematiska. När händerna flyttar sig ännu längre upp till ljumskvecken stönar jag och väntar otåligt på att få känna hans fingrar i skåran mellan blygläpparna. Men nej, då försvinner händerna - och han börjar om samma proceduren med mitt vänstra ben..... Åååhhh..... jag stönar besviket för nu börjar nämligen den erotiska substansen i massageoljan verka, jag är så varm att det känns som om jag glöder, huden blir hyperkänslig och jag är nu så våt att jag känner hur det droppar.

Nu vänder han på mig så jag blir liggande på magen. Och då upptäcker jag att jag fortfarande kramar stenhårt om juvelpluggen och det får mig nästan att skämmas, det känns som om jag har blivit påkommen. Hur mycket jag helst inte vill så har sessionerna med professorn Bessan Tieri väckt något i mig som jag trodde var dött och begravt för länge sen.

Efter alla dessa månader vet Adrien precis vad jag tycker om och hur han skall få mig att njuta maximalt. Eller gör han....? För hittills har vi hållit oss till het vaniljesex och även om den har varit (och är fortfarande) 11 på en skala på 10 så har sessionerna med Bessan Tieri väck känslor från min förflutna, från mitt tidigare liv.

Nu masserar han axlarna, ryggen, ryggslutet och rumpan. Jag svankar, rör mig bakåt och stönar till när han rör min bakre öppning. Han stannar till där, masserar och smeker intensivt i cirklar. Sen doppar han fingrarna i skålen igen och återgår till att massera ryggslutet och rumpan igen. Kan inte låta bli att njuta, det är så skönt - och jag skäms nästan för min kropps mörka behov, det är så förbjudet och det är det som gör mig så tänd. Jag känner hur jag savar ännu mer bara av tanken på vad som komma skall. Den erotiska substansen gör nu att jag glider i en dimma av en så gränslös lust att jag vet knappt var jag skall ta vägen.

- Adrien, kommer du ihåg novellen jag läste igår kväll och filmen jag tittade på efteråt?

- Yes Hailey.

-  Mmmm..... jag skulle faktiskt hemskt gärna.... uppleva det samma som i filmen.

- Yes, Hailey.

Nattduksbordet är en riktig skattkista. Nu plockar Adrien upp en silkeslips och ögonbindel från lådan, binder ihop mina handledd och fäster sen armarna i en krok i sänggaveln. Dock vill jag ha uppbindningen såpass lös att jag kan lätt komma fri när som helst jag vill. Sen sätter han på mig ögonbindeln - och nu måste jag förlita mig bara på hörseln. Den dimmiga känslan börjar återigen att träda in i mitt medvetande i takt med tonerna och musiken för mig till ett eget universum. Känslan är helt obeskrivlig, alla intryck som ljud och doft förstärks så otroligt mycket.

Nu tycker han provande spetsen av den välsmorda metallpluggen mot min rosett, min otränade rumpa är trång och ringmuskeln håller emot. Men när han trycker på lite hårdare och sen väntar ut ögonblicket, känner jag hur det långsamt ger med sig. Sakta, bit för bit glider pluggen in. Det spänner när den bredaste delen passerar och den känslan är så förbjuden och samtidigt så underbart skön......

Nu lyfter han mig upp så jag ligger på knä men armarna och huvudet vilande på kudden. Jag skakar av upphetsning när jag känner hans varma händer mot låren. Utstuderat långsamt masserar han mina ben, från knävecken och uppåt. Jag flämtar till när hans händer smeker mina bröst. Det är en outhärdlig tortyr, hela min kropp är spänd till bristningsgränsen.

Den stundande förväntningen gör mig helt yr.

Han kommer tillbaka med en mjuk flogger och låter den först smeka över min glödhetta kropp. Det känns som miljoner av glödhetta prickar och den dimmiga känslan börjar återigen att träda in i mitt medvetande i takt med tonerna och musiken för mig till ett eget universum. 

Han vet att substansen i massageoljan har gjort min hud extra känslig. När det den börjar hagla fjäderlätta rapp över hela mig - ryggen, ryggslutet och rumpan. blixtrar det till som i ett fyrverkeri som stimulerar nervspetsarna. Utstuderat taktiskt låter han dom lätta slagen hagla över ryggen, ryggslutet och rumpan i oregelbunden rytm så att varje rapp tillsammans med ljudet när dom mjuka läderremsorna träffar blir till en blixtrande sensation. Jag känner hur orgasmen håller på att byggas upp och är så när......när plötsligt rappen upphör.

- Snälla Adrien - sluta inte!!!!

- Snälla! flämtar jag.

- Adrien, snälla!!! MER, fortsätt!!

- Du ville ju uppleva filmen, så jag skall verkligen följa manuset. Noggrant.

Nu glider han in under mig, greppar tag i mina höfter, trycker mig mot sitt ansikte och börjar slicka mig. Ååååhhhh...... hans tunga är bara magisk, jag känner hur orgasmen sakta bygger upp sig igen och jag är vid att tippa över kanten. Men då försvinner den underbara tungan och jag flämtar av besvikelse och frustration!

- Adrien!!!! Neeeej...!!!!! Snälla......!!!!

Han drar mig upp i knästående igen, doppar fingrarna i skålen och masserar in mer lotion på axlarna, ryggen, ryggslutet och rumpan, den får extra uppmärksamhet. Hans känsliga händer knådar, masserar och kramar. Trots min enorma frustration för att ha nekats komma kan jag inte låta bli att njuta när substansen i massageoljan får min puls att rusa. Denna underbara tortyren är bara helt outhärdlig!!!!

- Adrien...!!!! Snälla....!!!!

Hans kuk glider fram och tillbaka, från öppningen fram till klitoris. Nosar i öppningen, stannar där en stund - och sen glider han sakta in i mitt trånga inre. Pressar sig in och tänjer ut mig helt tills han är inne hela vägen in till roten. Den känslan är så härligt förbjudet, jag ligger fastnaglad av hans hårda, sköna kuk och jag hade inte kommit någonstans ens om jag velat.

Så börjar han stöta in i mig, utstuderat långsamt och för varje gång kuken tränger in till roten i mig så gnyr jag högt. Det känns helt underbart, jag är så totalt uppfylld! Jag kan känna hur pluggen och hans kuk tävlar om utrymme. Känslan av att vara bunden och "maktlös" och sen bli så totalt uppfylld gör att det känns som att sväva genom en dimma. Det är fullständigt berusande.

- Är det skönt? Är det skönt med plugg i stjärten samtidigt som jag knullar dig?

Jag älskar just denna positionen. Handlederna bundna ihop och huvudet och armarna vilande på kudden och rumpan tryckt upp mot honom.

Gillar hur han smeker mig, bestämt men ändå mjukt. Känslan av hans kuk i mig samtidigt som juvelpluggen fyller mig bak är otroligt upphetsande och jag försöker röra mig snabbare mot honom för att få honom att öka takten. Men nej, nu låser han mig fast med en arm runt min midja medan hans andra hand smeker brösten och magen medan han håller sin kuk nästan stilla inuti mig. Och när han sen kysser och slickar min ryggslut och jag känner hans skägg mot min känsliga hud, blir det bara för mycket. Orgasmen kommer rullande som en jättelik våg och när den kommer, drar Adrien ut juvelpluggen. Det svartnar för ögonen, jag går i tusen bitar och exploderar!

Nu glider jag lätt ur uppbindningen och han sjunker ned och ligger ovanpå mig, med armarna över mina och våra händer är sammanflätade. Vi ligger båda två och jag andas tungt, njuter av det här ögonblicket. Jag håller mig kvar i känslan medan jag landar och insuper dofterna av mig, svett och sex.

- Åååhhh..... Adrien.... Du är alldeles och fullständigt underbar!  Mmm.... jag är både svettig och kladdig över det hela och du är lika insmord, nu går vi och duschar.

Medan vattnet strilar över oss båda, sträcker jag upp armarna medan Adrien tvålar in mig. Tittar uppåt mot alla krokarna, ringarna och upphängssystem och ja, nu behöver jag inte fundera över om inredningen skall vara kvar.

- Mmm.... Adrien - det var en sak jag vill fråga om: kommer du ihåg filmen igår.

- Ja, är det något speciellt du menar?

- Jo, har du sett den där piercningen som killen på filmen hade på kuken? Jag tyckte den var så läcker och har i mitt stilla undrat och också fantiserat om hur det måste kännas. Säkert helt fantastiskt.

- Så, du tycker jag borde skaffa en sådan?

- Ja...... det skulle jag verkligen hemskt gärna vilja.

- Det borde inte vara något problem, om du vill kan jag fixa det på Tectronic i morgon,

- Nu vill jag bara somna i dina armar. Ååååhhhh Adrien..... du är helt och alldeles underbar.  Jag älskar dig......


****************

EPILOG.

Det har nu gått ett år. Ett helt underbart år.

Adrien har följt med mig på många av mina kortare uppdrag i Alfa Kvadranten och då flyger vi LWSS Aurora. Och så ofta det är möjligt mellanlandar vi på erotikplaneten Lilnitis. Tack vara Anahi har vi fått chansen att delta i många underbara ceremonier och tillställningar. Med sin självsäkra, lugna och otroligt behagliga väsen smälter Adrien lätt in överallt, både bland människor och Aliens. Ingen har någonsin kunde misstänka att han är en Android.

Inom tre år planerar Vetenskapsakademien en större expedition till Trerth F334.

Playroomet här på Drolginia har nu fått ny inredning och det används minst två-tre gånger i veckan. Adrien är bara helt och fullständigt underbar, jag älskar honom djupt och innerligt - och jag älskar mitt nya liv.