Det handlar inte om att hitta någon man vill gå till sängs med.
Det handlar om att hitta någon man vill vakna upp bredvid. 
Det handlar inte om att hitta den man vill leva sitt liv med.
Det handlar om att hitta den man inte kan leva utan. 
För världen är du bara någon. 
Men för någon är du hela världen.

Den 1:a februari 2023 firar vi årsdagen av vår träff. Det känns fortfarande som en mirakel då ingen av oss hade förväntat sig att hitta "The one" på ett så oväntat sätt och på det mest oväntade ställe. Men som jag brukar säga: människan planerar och Universum rår.

Denna gången skall John och jag till Paris och syftet är att besöka Pont des Arts bron och fästa en Kärlekslås i broräcket. Varje år besöks denna bron av tusentals par från hela världen som visar sin kärlek till varandra genom att fästa ett hänglås i broräcket och därefter kasta nyckeln i Seine.

Planen är att vi skall bo på Hôtel du Louvre, ett romantiskt 5-stjärnig hotell där det bästa av Paris sevärdheter finns nära till hands. Det berömda Champs-Elysees ligger bara 2 km från hotellet och Montmartre 2,5 km

Det franska köket är ju världsberömd och restauranger som ligger en kort promenad från Hôtel De Louvre är Le Bouillon Chartier, Angelina och L'As du Fallafel. Sen får vi ju se om vi får tid att se Notre-Dame, Louvren och Musée d'Orsay som ligger inom gångavstånd. 

Det enda John vet nu att vi skall till Paris men mer har jag inte berättat.

Tisdag 31. januari

Det mest praktiska är att igen flyga från Kastrup då det går 6-9 avgångar per dag. Eftersom vi skall tillbringa bara några få dagar i Paris räcker det med en gemensam resväska. Flygvärdinnan visar oss till våra platser i business class och strax efteråt hör vi kaptenen önska oss välkommen ombord.

"Ladies and gentlemen, welcome aboard to SAS flight 796 to Charles de Gaulle International Airport, Paris. Captain today is Robert Taylor and co-pilot is Andreas Hansen.The flight weather is cloudy and the temperature outside is about +3 degrees. Kindly fasten you safety belts. Refreshments will be served after take-off. We are expected to land in about 1 hour and 45 minutes, we wish you all a pleasant journey and thank you for flying with us".

Planet taxar ut på startbanan, sen ökar det farten och stiger upp i det blå.

 Äntligen uppe i luften kan vi ta av säkerhetsbältena och justera sätena i mer bekväm position.

I morgon firar vi vår 1-års dag. Helt ofattbart egentligen. Att det har gått ett helt år sen vi träffades - på många sätt känns det som att det hände igår - och för tusen år sen. När jag fnissar till frågar John vad det är om.

”Jo, jag tänker på allt roligt vi har upplevt tillsammans och det är så många underbara minnen. Kommer du ihåg första helgen på Drolginia? Jag kunde knappt sova dom sista två nätterna och när din taxibil svängde upp på uppfarten höll jag nästan på att svimma. Men på något sätt har jag alltid känt att vi totalklickade, från det aller första inlägget du skrev i min gästbok. Och på något konstigt sätt har jag då gjort mig en bild av dig och det visade sig att stämma till 110%.”

”Jag skall ärligt medge att jag var så nervös att mina ben skakade och kändes som spaghetti. När tåget bromsade in vid min hållplats kunde jag knappt stå upp. Taxiresan minns jag som i en dimma men den första kramen, att höra din röst och sen den första kyssen kommer jag aldrig någonsin att glömma.”

”För inte att tala om den aller första gången vi älskade - även om vi har gjort det virtuellt en miljon gånger på alla möjliga sätt men den första gång IRL slår allt med flera hästlängder.”

”Ja, för inte att tala om nästa morgon - så underbart det var att vakna i en varm mjuk säng, bredvid min varma sovande kvinna. Först att känna hennes silkeslena hud, krypa närmare, armen om henne, handen om hennes bröst, dra henne intill mig, känna hennes långa hår över kudden, doften från hennes hår och kropp — jag tröttnar aldrig!”

”Helgerna är underbara oavsett årstid. Men våra "syndiga" aktiviteter begränsas ju inte till Drolginia, kommer du ihåg våra utflykter till civilisationen och till Hundbadstranden? Vi båda är ju så till den milda grad okynniga och vi älskar att "utmana ödet" när som helst tillfället ges. Kommer du ihåg första gången du använde ägget? Du njöt gränslöst av mina "ofrivilliga utbrott" och jag var totalt slut när vi kom hem från civilisationen! Men apropå utmana ödet - så har jag medlemskapet i 10 000 meters klubben i friskt minne..... mmmmm.....”

Hans röst och doften av hans lotion får alltid igång alla mina sinnen - och när jag minns det underbara sexet ombord på flyget från Kastrup till Prag känner jag hur det rinner till mellan mina ben. Viskar honom i örat samtidigt som jag tecknar vår hemliga signal i hans handflata och fnissar okynnigt mot hans hals:

”Vad sägs om en repris?”

John har en synnedsättning och använder vit käpp. Jag brukar kalla hans käpp för Det Magiska Trollspöet för det öppnar alla dörrar - helt legalt. Ingen har någonsin reagerat på att vi båda två går in på en toalett eller i ett skötrum, det är ju fullständigt naturligt att han har en ledsagare. Med hans hand på min axel leder jag honom in på flygplanstoaletten och klickar dörren i lås efter oss.

Jag har alltid en näst intill obotlig sug efter att fyllas av honom.... känna hans grova kuk djupt inne i mig - och sen hans spermasprut.

Nu vill han att jag böjer mig fram och stödjer händerna på handfatet medan han drar upp dragkedjan på ridkjolen - och drar efter andan när han upptäcker att jag inte har några trosor.  Snabbt särar han på mina skinkor och låter sin tunga mjuka mig upp medan hans fingrar dyker djupt in i min väta. I och med att vi är på en offentlig plats blir jag så sprängkåt att jag knappt vet var jag skall ta vägen. Och han vet då att jag vill bli tagen snabbt. Och hårt....

Vi båda är eggade och en aning stressade av att vara här fast det är just precis det förbjudna som gör det hela så olidligt spännande. Men när han känner hur min slidöppning omsluter honom, hur försatsen blandas med min väta och lockar kuken att glida in och  tänja mig till det yttersta så hoppas jag på att han skall hinna djupt in i mig innan det går för honom. Och när jag känner hur kuken sväller och sprutar sin heta sats kommer jag i en dundrande orgasm. Jag gör nästan alltid det när han tar mig så här och då måste jag bita mig i armen för att inte skrika högt.

När vi har fått tillbaka puls och andning rättar vi till våra kläder och jag drar snabbt på mig trosorna. Så går vi ut till våra platser, blossiga om kinderna. Det bokstavligen strålar sex om oss..... Tittar på klockan - om ca 40 minuter landar vi i Paris.

****************************

Plockar upp vår resväska från bagagebandet och det går lätt och smidigt att ta sig genom tullen och ID/passkontrollen. Jag har inte hyrt bil den här gången då jag inte vill köra i en för mig okänd stad. Och Paris är ingen småstad direkt - och till råga på allt så är alla gator i Paris i stjärnformation. En mardröm att hitta destinationen med andra ord så det överlåter jag till experten.

En ledig taxi kör fram och jag ger chauffören en lapp med adressen: Place Andre Malraux. Resan från flygplatsen till hotellet vill ta ca 1 timme. Jag berättar för John att vi skall bo på Hôtel du Louvre, ett romantiskt 5-stjärnig hotell där det bästa av Paris sevärdheter finns nära till hands. 

Det viktigaste är ju att besöka Pont des Arts bron, sen får vi se vad vi får tid och lust att göra.

Det anrika hotellet från 1855 motsvarar verkligen alla mina förväntningar. Personalen i receptionen talar engelska, franska, spanska, tyska och arabiska.

Jag syntolkar för John vad jag ser - sviten har både friskluftkonditionering och centralvärme, gratis Wi-Fi uppkoppling, roomservice dygnet runt samt piccoloservice. Mjuka heltäckningsmattor dämpar våra steg och känns underbart sköna mot nakna fötter. 

Den enorma kingsize sängen är verkligen imponerande och badrummet har dusch och ett stort hörnbubbelbadkar för två. Det finns också en stor balkong, det är säkert underbart att äta frukost där om sommaren men nu är det tyvärr vinter. Men utsikten från det stora fönstret är hisnande vacker.

Efter att ha hängt av oss ytterkläderna lägger jag våra pass i värdeskåpet. Herrejösses så trött jag är efter resan. Och inte minst rejält vrålhungrig. Frågan är nu - skall vi äta i restaurangen eller skall vi beställa roomservice? Som förra gången i Spálený mlýn väljer vi roomservice då vi båda är rätt så trötta efter både flygresan och taxiresan.

Fransk mat är väldigt gott och när jag tittar på menyn frågar John vad han är mest sugen på:

·         Boeuf bourguignon, det är fyllig köttgryta med vin och grönsaker, serveras med potatis

·         Coq au vin som är en klassisk gryta med vinbräserad tuppkyckling

·         Bouillabaisse, en mustig fisksoppa med skaldjur och grönsaker

·         Ratatouille – en vegetarisk grönsaksgryta

Som jag kunde gissa väljer han Boeuf bourguignon medan jag är sugen på en Bouillabaise.

Till efterrätt beställer jag upp en liten utsökt ostbricka med Brie, Camembert, Mozzarella och Parmigiano-Reggiano ostar med kex och frukt till - vindruvor, granatäpple,  torkade aprikoser, oliven och färska fikon. Och sen en flaska Prosecco bubbel som toppar det hela.  

Mätta och belåtna efter den goda middagen föreslår jag att vi slappnar av i jacuzzin innan vi går och lägger oss. Innan vi sjunker ner i det varma vattnet sätter jag ostbrickan och vinglasen på en låg pall intill. Vad mysigt det är att slappna av i det bubblande vattnet medan vi mumsar på ost, kex och frukt och matar varandra med vindruvor. 

Suckar lyckligt medan jag pussar honom på halsen och sen låter handen glida upp från hans knä uppför låret och vidare upp över magen och smeker hans känsliga bröstvårtor. Jag kan aldrig låta bli att röra vid honom, jag åtrår honom så mycket och även efter alla dessa månader är jag fortfarande nästan rädd för att jag plötsligt vaknar upp från en dröm och att han är borta...

Helt ofattbart att det har gått ett helt år från vi träffades. Det började som en date - fast baklänges. Han kommenterade en av mina noveller, jag svarade och han postade ett nytt inlägg. Eftersom det är ett rätt så tråkigt och obekvämt sätt att kommunicera via en websajt gick vi över till chatt. Och då tog det skruv. Vi skrev flera gånger om dagen, varenda dag. Efter ett par månader ville han träffas men jag tvekade. För att vara ärlig - detta vänskap var något helt nytt för mig och jag var osäker på om jag alls var redo att sänka garden. Efter att ha funderat några dagar sa jag ja till att träffas och vi avtalade att vi skulle tillbringa en långhelg hos mig på Drolginia. Det blev den första av många helger och semesterdagar.

Det varma bubblande vattnet ger en så underbar massage och påverkar mig lite som en vibrator; då blixtrar det som vanligt sexiga och inte minst syndiga tankar genom min hjärna. Jag frågar John:

”Mmmmmm.....säg vilka av våra upplevelser tycker du är den skönaste och bästa. Har du några favoriter?”

”Det är allt för många favoriter att välja på - men älska på Skorpionvis eller när du står på knä över min mun och bara tillfredsställer dig över min tunga och mun, våra underbara 69:or, när du binder mina handleder (hade innan aldrig någonsin trott jag skulle älska så mycket), lägger dina trosor över mitt ansikte och tar mig i munnen och jag njuter tills jag nästan gallskriker... jösses, det finns allt för många favoriter.” 

”Ja, det gör det och sen blir det nya för varje dag, varje vecka och varje månad....”

Så pussar han mig i nacken och säger:

 ”Vad sägs, skulle vi nu ta vår kvällsrutin och sen testa hur bekväm den där kingsize sängen är? Men du får stå ut med att det blir kryp från fotändan upp längs dina vader och lår, en lååång paus under täcket mellan dina särade ben där tungan virvlar och fingrarna utforskar ditt inre, lillfingren ligger mot stjärtöppningen med ett lätt tryck och sen glider sakta in. Fingrarna rör sig djupt in, uppåt, bakåt, smeker livmodertappen som snart ska sköljas av min spermahonung.. tungan och läpparna suger och slickar klitorisen... Sen fortsätter jag kyssa mig upp, båda brösten, bröstvårtorna, halsen, munnen och samtidigt kommer du att känna min hårda kuk som sakta pressar sig in. Mina händer under ditt huvud, fingrarna intrasslade i ditt hår, läpparna hårt mot din mun.... Åååååhhh herre.....!!!!”

Onsdag 1. februari

 John vaknar först, gosar in sig och letar sig fram till min mun. Händerna ger sig ut på upptäcktsfärd över hela min kropp och han viskar god morgon medan hans tunga slickar på mina läppar och letar sig in i min mun. Gud så skönt det är att vakna bredvid honom och njuta av en lugn sovmorgon.

”Mmmmmm...... Åååhhh.... Godmorgon...”

I ärlighetens namn kan jag verkligen vänja mig vid det här...

Han smeker mig över hela min kropp, brösten, magen, höfterna och in mellan benen, andra handen i mitt hår, trycker sin mun mot min, glider vidare ner över ryggen, ner i svanken ut över stjärten och viskar:

”Det är bara så skönt att vakna såhär....”

Mmmmm........ ja, det tycker jag med samtidigt som jag inte har speciellt lust att vakna helt då jag gärna låter mig skämmas bort.

Hans fingrar letar sig in, mjukt och försiktigt, tungan virvlar i min mun och jag känner hur hård han är mot min höft. Och han tänker att inne i mig finns säkert hans sperma kvar från igår, så underbart våt och varm jag är. Och då får han en idé - för det här måste bara utnyttjas! Han sträcker sig efter ägget på nattduksbordet och i och med att jag både är våt och samtidigt fortfarande full av hans spermahonung från i natt glider ägget lätt in och hamnar perfekt på plats. Sen startar han ett långsamt mjukt vibrationsprogram. Han fnissar för sig själv och tänker att det här vill nog få mig att vakna ur sömnens dimmor.

 Långsamt ökar han vibrationstyrkan på ägget, sen sänker han volymen lite för att sen öka igen och denna gången ännu mer, nästan full styrka. Jag skriker högt när jag vaknar till en dundrande orgasm och han bara skrattar:

”God morgon älskade Skorpionflicka!”

**********************************

Fransmän är ett märklig släkte. De älskar mat men för dom är frukosten fullständigt obetydlig.

I Frankrike är det vanligt att man dricker starkt kaffe eller varm choklad och äter en skuren baguette med antingen ost eller smör och söta pålägg som sylt och bredbar choklad. Brioche eller en croissant förekommer också, men främst på helgerna eller vid festliga tillfällen. Nåväl. Så franska har vi inte tänkt att bli så vi beställer upp en rejäl frukost.

När vi har ätit klart berättar jag för John att poänget med vår resa till Paris är att vi bokstavligen skall fira vår 1-årsdag och på ett helt speciellt sätt. Nämligen med att besöka Pont des Arts bron, fästa en kärlekshänglås i broräcket och sen kasta nyckeln i Seine. Jag visar honom den specialbeställda hänglås där jag har låtit gravera in Zodiaktecken för Skorpionen på den ena sidan och Fiskarna på den andra.

Och nu berättar jag om historien bakom seden. I Paris började traditionen med kärlekslås just på Pont des Arts år 2008. Sedan dess har hundratusentals par manifesterat sin kärlek genom att fästa hänglås också på andra broar i Paris och sedan slänga nyckeln i Seine. Och sen har fenomenet spridit sig till flera andra städer i Europa.

Pont des Arts bron ligger en kort promenad från hotellet. Vädret är rätt OK, ca +7 grader och vindstilla, perfekt för en promenad. Hand i hand går vi österut på Rue Saint-Honoré mot Gal de Nemours och svänger höger till Rue de Marengo. Sen tar vi nästa gata till höger - och där ligger Pont des Arts bron rakt framför oss. Båda broräcken är fullständigt smockfulla och John känner med händerna hur minst 100 000 hänglås i alla regnbågens färger och utgåvor och storlekar hänger på båda broräcken, så gott som alla har namngravyr. Vi blir stående på toppen av bron och jag beskriver den fantastiska utsikten mot alla öarna i Seine.

Nu skall vi hänga upp vår egen kärlekslås, jag hittar en ledig plats och John får "äran" i att klicka fast den. Sen håller vi i nyckeln tillsammans, kramar vi och kysser vi varandra som två förälskade tonåringar - och sen kastar vi nyckeln i Seine. Det är en magisk känsla att stå här tillsammans med John. Och jag måste bara medge - jag har inte varit så här lycklig i hela mitt liv. 

”Och vad skall vi göra nu,” frågar John.

”Jag har en liten överraskning till dig, svarar jag. Vi skall segla en två timmars båtutflykt ombord på en panorama båt och äta en 3 rätters gourmetlunch à-la-carte. Det kallas för Seine River lunchkryssningVi stiger ombord vid d’Orsay-museet, det är ca 5 minuters gångväg härifrån och sen skall vi segla förbi många berömda sevärdheter inklusive LouvrenNotre Dame-katedralen och Eiffeltornet.”

Fransk kök är världsberömd och maten ombord är absolut inte en besvikelse! 

Som förrätt väljer John pocherat ägg med svamp, nyzeeländsk spenat, palsternackamousseline och kyclingsgjus med kakao medan jag väljer ank- och kycklingspaté en croûte med tranbär och äppelkrydda.

Huvudrätt - här väljer John rödbetsglaserad lax, fondantmorötter med citrusfrukt, einkorn, skalldjurscoulis med potatis och jag beställer duck shepherd´s pie, butternut squash mosseline, Bordelaisesås och pommes.

Efterrätt - John väljer tropisk frukt liègois med mango och kokos och jag beställer en choklad-litchi.

Mätta och belåtna efter en underbar lunch sitter vi bredvid varandra och jag beskriver precis allt jag ser. Kollar om bordsduken är tillräckligt lång - och som tur är den det  för jag älskar att reta John till vansinne när vi är ute i offentlig miljö. Något av det roligaste jag vet är när jag har tagit på mig själv och sen smeker hans överläpp med riktigt våta fingrar. Då brukar han alltid dra efter andan och jag kan känna hur han hårdnar när jag smeker honom utanpå byxorna.  

”Vänta du bara, ditt lilla plågoris tills vi är tillbaka på hotellet, du skall allt få!” viskar han mig i örat medan han pussar mig i håret och biter lätt i örsnibben. Och jag bara fnissar, för jag vet precis vad som händer då.

Två timmar senare lägger båten till vid d’Orsay-museet och jag föreslår att vi tar en sväng inom utställningen innan vi går tillbaka till hotellet. Orsay-museet (Musée d'Orsay), som konkurrerar med Louvren som Paris favoritkonstmuseum är känt för sina impressionistiska, postimpressionistiska och art nouveau-verk från 1848 till 1914. I samlingarna ingår bland annat målningar av Renoir, Van Gogh och Monet. Lika imponerande som det som finns inne i museet är dess yttre - för otroligt nog var museet en gång i tiden en Beaux-Arts järnvägsstation.  

Museet har också en unik samling mynt, medaljer och skulpturer och alla skulpturerna står fritt på golvet på varsin sockel. Längs med väggarna är det bekväma, mjuka bänkar där man kan sitta och njuta av konstverken. Jag beskriver varje skulptur, det finns så många vackra och många nakna, både män och kvinnor och sen börjar jag skratta. John frågar vad det är om och jag berättar:

Jo, kom precis ihåg då min väninnas 17-åriga dottern Zaira fick sommarjobb på ett museum som städerska. En dag råkade hon stöta med golvmoppen till en staty med det katastrofala resultatet att statyns mandom gick av. Lina var nära att svimma av skräck men tog sig samman, letade fram lim och limmade fast biten som hade ramlat av. Nästa dag upptäckte intendenten att den aktuella statyn väckte stor uppmärksamhet och när han tittade närmare kunde han konstatera att statyns privata detalj stod rätt upp. Stor uppståndelse - och till sist erkände den gråtande Zaira att det var hon som var skyldig till detta.

”Men varför satte du den uppochner?” frågade intendenten.

”Gjorde jag?” snyftade Zaira. ”Alla jag har sett pekar ju uppåt!”

Hand i hand i hand går vi tillbaka till hotellet och jag småfnissar fortfarande.

”Egentligen hade ju Lina rätt, eller hur? För din kuk pekar ju också alltid uppåt när jag tittar på den. Mmmm.... vill ha!!!!” 

John drar mig tätt intill sig, pussar mig i håret och viskar:

”Du är ju en totalt och fullständigt hopplös och omättlig Skorpionflicka. Och du skall verkligen få "sota" för att du retade mig så ombord på lunchbåten. Vänta du bara tills vi är tillbaka på hotellet!”

****************************

Ååååhhh..... det där ljudet när han suckar njutningsfullt och begraver ansiktet i mitt hår. Det får alltid  fjärilar i mitt underliv att dansa tango. Med en hand håller jag om hans nacke medan vi kysser varandra, djupt och passionerat. Med den andra handen smeker jag hans underbara, sexiga kropp. Från bröstkorgen ner till midjan, mot hans vältränade rumpa - och hans stånd.

Känslan är fullständigt berusande - och jag vill ha honom så mycket. Så enormt, vansinnigt mycket. Långsamt klär vi av varandra - aller helst ville jag slita av honom kläderna men just den här långsamma, förväntansfulla tortyren är så outhärdligt underbar.... Ååååhhh....Gud.... Han är så skön, han är mitt allt och jag åtrår honom så enormt mycket. Jag förlorar mig fullständigt i honom, jag är så glödande varm och så våt och mitt inre bokstavligen skriker efter att fyllas av honom. När ollonet passerar slidöppningen och kuken börjar tänja mig till det yttersta kan jag inte låta bli att skrika till av ren njutning. Jag är på väg in i den 7:e himlen när han sjunker in i mig och bottnar. Igen och igen.....

Jag har tappat räkningen hur många gånger jag har kommit.... Och när han slutligen  sprutar in sin sats samtidigt som han håller fast mitt huvud i sina händer och fingrarna intrasslade i mitt hår känns det som om han sprutar hela sin själ djupt in i mig....

Torsdag 2:a februari

Efter att ha vaknat, älskat, slumrat till och sen älskat igen var det dags att stiga upp och äta frukost.

”Vad skall vi hitta på idag,” frågar John.

”Idag tänkte jag att vi skall göra en speciell utflykt för jag vill så hemskt gärna uppfylla en gammal dröm - att besöka den berömda Cadre Noir ridskolan i Saumur.”

Och jag förklarar:

”Redan under slutet av 1500-talet började historien om ridskolan i Saumur. Kung Henrik IV av Frankrike gav sin vän Duplessis-Morney tillstånd att grunda en protestantisk akademi och ridskola i Saumur. Ridskolan skulle bildas för att erkänna och fira stadens 400-åriga historia. Men under Napoleonkrigen (1803-1815) var det franska kavalleriet hårt utsatt, framförallt när Napoleon I tvingades retirera från Ryssland. Av 580 000 soldater återvände enbart 22 000!

Ridskolan hade inte bara som uppgift att utbilda ryttarna utan man utbildade även hästar, både för militärt bruk och senare även bara för ridkonsten. Man utgick främst ifrån lärorna hos Francois Robichon de la Gueriniére, den moderna ridkonstens fader och stallmästare hos den franska kungen Ludvig XV. Cadre Noir ridskolan blev snabbt den ledande rid akademin i Frankrike och när arméerna avhästades efter första världskriget riktade man sig enbart in på ridning istället för att utveckla hästar och ryttare till kavalleriet. Den 20. juni 1928 besöktes ridskolan av hertiginnan de Berry och för att hedra henne utförde man en speciellt komponerad kadrilj. Det var första gången ridskolan blev omnämnd och den första Cadre Noir-truppen grundades då.

Man kan säga att Cadre Noir de Saumur är en fransk utgåva av Den Spanska Ridskolan i Wien. Medan den Spanska ridskolan i Wien är känd för att enbart inrikta sig på dressyr och de vita Lipizzanerhästarna så har Cadre Noir en större mångfald bland hästarna. Främst använder man sig  av engelska fullblod, angloaraber, hannoveranare och Selle Français men man håller sig även med Lusitanohästar när man ska visa upp barockridningen, den klassiska ridningen som har anor från 1500- och 1600-talet.

De engelska fullbloden och anglo-araberna skolas främst i dressyr och hoppning och tävlas upp till Grand Prix-nivå. Selle Francais-hästarna visas oftast upp vid hand och tränas i skolorna ovan mark. Jag har sett Cadre Noir uppvisningar på TV men nu har jag chansen att få se hästarna, träningen och får också en guidat tur i stallet.”

”Varför är jag inte förvånad,” skrattar John. ”Du och hästar...”

”Men du är ju själv inte helt främmande för hästar, såvitt jag kommer ihåg berättade du att din syster red mycket och hade egen häst.”

”Jo, det stämmer, jag har varit rätt mycket i stallet och tycker om hästar. Men min syster prioriterade aldrig hästarna på samma sätt som du.”

’Naturligtvis, så klart. Inte många är perfekta,” fnissar jag högt.

Att få uppleva Cadre Noir i Saumur "live" har varit min dröm väldigt länge. Vilka helt underbara hästar och otroligt duktiga ryttare. Uppvisningen, hästarna, stallarna och hela atmosfären i Saumur var fullständigt förtrollande och jag var bokstavligen i 7:e hästhimmeln.

Efter denna fantastiska upplevelsen sätter vi oss i taxin och bilen sätter kurs mot Paris.

Chauffören stannar på 7 Rue du Faubourg Montmartre och jag berättar för John att jag har bokat bord på det anrika Le Bouillon Chartier restaurangen som ligger bara 17 minuters gångväg från vårt hotell. Och nu skall vi avnjuta en riktigt god middag. 

Menyn är traditionella franska rätter och kyparna är klädda i rondin, det är en åtsittande svart väst med många fickor och ett långt vitt förkläde. En kuriositet är också att notan skrivs direkt på engångspappersduken i slutet av måltiden.

Som förrätt väljer jag blandad grönsallad medan John väljer grönsakssoppa. Huvudrätt: jag väljer kalvstek Marengo med skivad potatis och John beställer grillad biffstek med färska pommes frites. Efterrätt: John väljer vaniljglass med hallon och jag Peach Melba med gräddvisp.

Medan vi äter berättar jag lite om restaurangens historia. 

”Le Bouillon Chartier skapades 1896 av två bröder, Frédéric och Camille Chartier och i byggnaden som är designat som en järnvägsstation. Från början var namnet " Le Bouillon " och restaurangen har bara haft fyra ägare sedan öppnandet.”

Mätta och belåtna går vi hand i hand tillbaka till hotellet och då frågar jag John:

”Visst har det varit ett par underbara dagar. Tycker du om att resa tillsammans med mig? Eller vill du helst tillbringa vår tid på Drolginia?”

”Gillar absolut att resa med dig. Är annars lixom inte så väldigt berest men du väljer så spännande resmål.”

”Helt ärligt?”

”Helt ärligt! Älskar inte direkt att flyga men annars.”

”För jag hade tänkt att du och jag skulle fira den nästa - alltså 2-års dagen med att boka en resa med den berömda, nyrestaurerade Orient Expressen. Är det något du tycker skulle vara roligt?”

”Alltså HERRE JÄVLAR (ursäkta franskan!) VAD COOLT! Hade ingen aning om att man kunde åka den. Egen kupé verkar man ju få också?! Tåg älskar jag däremot och egen kupé, lyxiga restaurangvagnar fy FAN!”

”Ja, just det. Orient Expressen renoverades och har restaurerats till dens forna prakt och in i den minsta detalj. Egen kupé såklart, flera olika restauranger och all lyx man kan tänka sig, precis så som det var förr i tiden. Tänk att få uppleva att älska vilt och hämningslöst till tåghjulens ljud och rytm.... Äta underbar mat à la carte, dricka både champagne, vin, cider eller nypressat juice, promenera hand i hand överallt där tåget stannar på sin rutt....”

”Och sova i egen kupé och äta frukost där, hooly makarony !!”

”Ja, det var precis tanken. Skulle Guldfisken vara glad i fenorna? I och med att du inte tycker om att flyga kan vi denna gången ta tåget till Paris och gå ombord på Orient Expressen där. Nu har det också tillkommit fem nya stopp, nämligen Rom, Florens, Genève, Bryssel och Amsterdam.”

”Missar man inte mycket om man kliver på i Paris? Jag dör inte av en flygtur i och för sig men det är coolt att det går att åka tåg.”

”Senast flög vi ju till Prag och igår flög vi till Paris och i morgon flyger vi hem. Du kommer väl ihåg ditt medlemskap i 10 000 meters klubben (med repris), tycker du det var så hemskt att flyga? Orient Expressen har också en kortare variant, nämligen London - Venedig. Denna tågresan tar två dagar och finns från mars till november. Men jag har egentligen tänkt den längre varianten från Paris till Istanbul. Men du bestämmer.”

”Aha hur lång är resan till Istanbul? Är det längre är det perfekt.”

”Minst dubbelt så lång som London - Venedig.”

”Wow! Då klagar jag inte. Exklusive resan Stockholm - Paris eller med den inräknad?”

”Nej, tågresan till Paris är inte inräknad. Sen kan man också välja London - Venedig och sen samma väg  tillbaka, det blir 5 dagar. För vanligtvis brukar nämligen Orient Expressens resande flyga från Istanbul till sina respektive hemländer.”

”Vilken drömresa och visst minns jag mycket väl 10 000-metersklubben (och reprisen med). Men DEN här resan, herregud!”

*****************

Attraktionen och åtrån känns som en levande energi som hela tiden blir allt starkare. Jag skulle kunna stå så här och titta på honom i en hel evighet.... Sängen gungar till när jag ställer mig grensle på knä över honom. Kysser honom hårt och krävande och mina fingrar trasslar sig i hans hår. 

”Armarna över huvudet,” befaller jag och använder skärpet från badrocken till att binda hans handleder vid sänggavelns metallstänger.

”Så där ja.”

Min öppna badrock glider ner från axlarna och landar i en hög på golvet. Nu står jag i fotändan av sängen, tar tag i hans vrister så att han ligger med armarna sträckt uppåt . Ju mindre rörelsefrihet desto mer intensiv kommer hans njutning att bli.

Ställer mig åter grensle på knä över hans mage, stödjer armarna mot hans överkropp och låter mitt långa hår täcka hans ansikte. Smeker hans bringa och låter läpparna spela med ena bröstvårtan medan mina fingrar masserar den andra. Han stönar och kvider när jag suger och drar i dem.

”Mmmm....ja, precis så, jag älskar att höra dig njuta. Det triggar min lust, då blir jag är så varm och så våt - och vill ha dig så vansinnigt mycket.”

Nu ålar jag mig lite bakåt så jag sitter grensle ovanför hans lår.

Hans styva kuk är helt oemotstålig och jag bara måste smaka. Först låter jag bara läpparna omsluta ollonet och kilar honom i skåran med tungan medan jag långsamt runkar honom. Han börjar stöna och flämta - och sitter ohjälpligt fast. Mmmm.....det ger hans njutning en extra dimension.

Efter att ha slickat bort försatsen låter jag kuken glida djupt in i munnen, så långt som jag klarar av att ta honom. Jag bara ÄLSKAR höra honom låta...  Efter ett tag (måste ju passa på så det inte blir FÖR skönt för honom), han får inte komma än!

”Rid mig, älskling, rid mig,” stönar han och närmast skriker....

Långsamt sänker jag mig ner över honom, han är så vansinnigt, syndigt skön... Jag älskar att rida honom så här, när han tänjer mig till det yttersta och sen bottnar. Om och om igen, jag njuter av varenda dyrbar kvadratmillimeter av honom. När jag närmar mig, stannar jag upp lite just när han är som djupast inne i mig, roterar höfterna och känner hur ollonet smeker livmodertappen. Samtidigt använder jag mina handflator och masserar hans känsliga bröstvårtor.

Det håller honom tillbaka några sekunder medan jag är på väg att tippa över kanten. Jag vet att när jag rör vid hans bröstvårtor byggs hans orgasm upp och går inte att hejda… Det bästa sparas lixom till slutet. Och när jag kommer med ett skri kommer också han och sprutar sin sats djupt in i mig....

Svettig och utmattad och lycklig sjunker jag ihop över honom. Lossnar hans handleder från skärpet, kramar honom hårt och viskar till honom att han är det bästa som någonsin har hänt mig, min dyrbaraste skatt, mitt allt. Och att älskar honom så vansinnigt mycket.

 ****************************

Idag var vår sista dag i Paris, i morgon flyger vi hem.