Vilket stjärntecken passar du bäst med sexuellt?


Av alla zodiakens tecken finns det vissa som vi passar mer eller mindre med sexuellt. I detta galleri beskriver vi vilka tecken som passar allra bäst tillsammans i sängkammaren!

Intimitet

Men oavsett vilket tecken du eller din partner är födda i, gäller samma regel för sex som med relationer i stort- var ärliga och öppna med varandra.


Kommunikation

Tala om vad du gillar och kanske inte gillar så mycket. Öppna dig om vad som gör dig upphetsad och det som har motsatt effekt.


Den perfekta partnern

Du känner förmodligen till vad som kännetecknar ditt stjärntecken i zodiaken- men har du någonsin funderat över vilket stjärntecken som stämmer överens med hur du fungerar sexuellt och kan tillfredsställa den sidan av dig?


Jungfrun (aug. 23 - sept. 22)

Jungfrun är i regel inte en komplicerad person, och tycker lika mycket om att ge som att ta när det gäller sex. Passar bäst med: Stenbocken. Den passionerade men samtidigt tålmodiga Stenbocken är en perfekt matchning.


Vågen (sept. 23 - okt. 22)

Vågen vill bli förförd och stimulerad på alla plan, även intellektuellt, innan man kommer så långt som till sängkammaren. Passar bäst med: Vattumannen. Därför är den kreativa Vattumannen en passande partner. Vattumannen vet intuitivt hur man håller igång sexlivet genom att göra det intressant!


Skorpionen (okt. 23 - nov. 21)

Skorpionen är det mest erotiska av alla zodiakens tecken, men vill helst känna sig känslomässigt involverad för att släppa loss helt och hållet i sängen. Passar bäst med: Fiskarna. Därför är Fiskarna en bra matchning. Fisken är romantisk och känslig och lockar fram det sensuella hos Skorpionen.


Skytten (nov. 22 - dec. 21)

Personer i detta tecken brukar alltid vara pigga på att prova nya saker med sin partner. Passar bäst med: Lejonet. Därför passar Lejonet som hand i handske sexuellt, eftersom de är kul, påhittiga och inte rädda för att experimentera!


Stenbocken (dec. 22 - jan. 19)

Stenbocken kan vara lite blyg och behöver någon som får dem att känna sig bekväm så att de vägar släppa loss sexuellt. Passar bäst med: Oxen. En Oxe är tålmodig och är mannen eller kvinnan för jobbet! Oxen kan ta fram Stenbockens sensuella sida och tar saker varligt.


Vattumannen (jan. 20 - feb. 18)

Det kan verka som om Vattumannen är reserverad när det gäller sex, men det är bara en fasad. De uppskattar verkligen sex! Passar bäst med: Tvillingarna. Man brukar säga att motsatser attraherar varandra och det ligger en sanning i det vad gäller sex. Tvillingen kan vara precis vad precis rätt person för att få Vattumannen mer kommunikativ och öppen med sina önskemål.


Fiskarna (feb. 19 - mars 20)

Fiskarna är sensuella och romantiska och vill bli uppvaktade innan de är beredd att ge sig hän sexuellt. Passar bäst med: Skorpionen. Och den passionerade Skorpionen kan vara både mycket förförisk och romantisk.


Väduren (March 21 - April 19)

Det här tecknet vill ha omväxling i sängen och klarar inte var det monotona. Passar bäst med: Lejonet. Det påhittiga och humoristiska Lejonet passar bäst för att se till att inte sexlivet går i stå.


Oxen (april 20 - maj 20)

Det sägs att den som har tålamod får sin belöning, men den som vill ha en natt (eller många) med Oxen kan man få lov att vänta, men är värt det! Passar bäst med: Jungfrun.Tålamod är en dygd och det vet Jungfrun. De har ingenting emot att vänta och att njuta av allt som leder till sängkammaren.


Tvillingarna (maj 21 - juni 20)

Tvillingen gillar lekar och att ha kul och det gäller även när det kommer till sex. Passar bäst med: Vågen. Vågen gillar förspel och det gör dem till den perfekta partnern för en Tvilling.


Kräftan (juni 21 - juli 22)

Kräftan är mycket sensuell, men är ett tecken som vill ha en känslomässig koppling med någon de har sex med. Passar bäst med: Skorpionen. Kräftor och Skorpioner har det gemensamt och därför är dessa två tecken en idealisk matchning.


Lejonet (juli 23 - aug. 22)

Lejonet har en stark sexuell drift och vill alltid stå i centrum. Passar bäst med: Skytten. Den kärleksfulla Skytten kan ge Lejonet allt de behöver och få dem att känna sig som kungen eller drottningen i sänghalmen!