Skorpionen vs Fiskarna

Kärleksförbindelsen mellan Skorpionen och Fiskarna bygger på känslor och en intim koppling. Dessa två Zodiac-tecken verkar vara de känsligaste och de har en perfekt förståelse för varandras tankar och gärningar. Båda är mycket känsliga vattentecken och skapar sin egen zon baserat på Skorpionens intensiva önskan och Fiskarnas härliga romantiska handlingar.

Relationskompatibilitet mellan Skorpionen och Fiskarna är mycket föredragen eftersom de delar ett djupt förtroende och psykologiska egenskaper. Fiskarna skulle dra nytta av Skorpionens makt, vilket skulle hjälpa dom båda att uppnå sina mål och önskningar.

Skorpionens hårdhet och Fiskarnas extrema mjukhet är två främsta egenskaper. När dom får chansen är båda tecknen mycket klarsynta och väljer att vara tillbakadragna. När Skorpionen och Fiskarna möts kommer de sannolikt att få nya perspektiv på sin psykologiska potential. De kommer båda att attraheras av tanken på en magisk kärlek, som kan hålla dem kvar länge, kanske livet ut.

Skorpionen och Fiskarna är ett umärkt par, de delar en kreativ och känslomässig syn på livet och har mycket god insikt i varandras känslor och tankar.

Skorpionen är hängiven åt allt den åstadkommer och den tycker om att inkludera Fiskarna i sina mål. Skorpinens envishet och djup lockar Fiskarna och de delar en brunn av uppfinningsrikedom som gör att de kan komma med svar på praktiskt taget alla svårigheter och därför är de perfekt kompatibla för varandra.

Passar ihop

Element:

Eldtecknen är Väduren, Lejonet och Skytten

Jordtecknen är Oxen, Jungfrun och Stenbocken

Lufttecknen är Tvillingarna, Vågen och Vattumannen

Vattentecknen är Kräftan, Skorpionen och Fiskarna

Vissa element passar även bättre med varandra. Eld och luft fungerar bra ihop. Tillsammans faller de under kategorin positiva tecken. Positiva tecken relaterar bäst till andra som också är positiva.

Människor som tillhör de positiva tecknen är oftast utåtriktade, självsäkra och optimistiska. Jord och vatten är på samma sätt kompatibla med varandra. De kallas för negativa tecken. Negativa tecken är ofta introverta, de är praktiska och ansvarstagande.Luft matar elden, och vatten känner sig bekvämt i jord, är en minnesregel att komma ihåg.

Undantaget till det här med positiva och negativa tecken är om man har en riktig själsfrände. De brukar då tillhöra ett negativt tecken om man själv är ett positivt, och vice versa. Motsatser attraherar men det kan också lätt uppstå friktion i en relation där man är varandras motsatser.

Motsatspar:

Väduren och Vågen

Oxen och Skytten

Tvillingarna och Skorpionen

Kräftan och Stenbocken

Lejonet och Vattumannen

Jungfrun och Fiskarna

Att ha ett förhållande med sitt motsatstecken innebär att man kompletterar varandra. Vad den ena saknar har den andra. Detta kan medföra att man uppskattar varandra och känner sig attraherade av varandra. Motsatspar kan utgöra ett starkt team vare sig det gäller affärer eller äktenskap.

Så passar Skorpionen tillsammans med Lejonet

Skorpionen och Lejonet är helt klart dragna till varandra sexuellt och båda är mycket passionerade. Men problemet är att båda har kort stubin och att de dessutom råkar i luven på varandra lätt.

Lejonet tycker inte att Skorpionen ger Lejonet den respekt och uppmärksamhet som krävs och Skorpionen kommer reagera med sårad stolthet vilket för Lejonet att bli sårad och svartsjuk.

En kort fling är säkert eldig men i det långa loppet kommer ett förhållande bli outhärdligt.

Så passar Skorpionen tillsammans med Kräftan

Detta par passar mycket bra tillsammans. Både Skorpionen och Kräftan är passionerade och villiga i sängen och de kommer förse varandra med den kombination av kraft och trygghet som behövs för att hålla ett förhållande igång.

Det enda orosmolnet är att både Skorpionen och Kräftan är väldigt svartsjuka så det kan blir rejäla sammandrabbningar av detta.

Men som sagt i övrigt så stämmer de så bra att allt pekar på en fin romans och ett mycket bra längre förhållande.

Så passar Skorpionen tillsammans med Tvillingarna

Tvillingarna är lite för veliga och obeslutsam för den målinriktade Skorpionen. Tvillingen vill gärna lyfta på locket till den hemlighetsfulla skorpionen och titta in, de intresserar varandra.

Skorpionen kommer störa sig på Tvillingarnas behov av att briljera och raljera inför andra och tycker att tiden borde spenderas på Skorpionen’s behov framför att roa en massa främlingar (eller för den delen vänner).

Tvillingarna är annars en perfekt match för Skorpionen.

Så passar Skorpionen tillsammans med Oxen

Skorpionen och Oxen är båda lika stolta, envisa och dominanta men även lika passionerade så de kan helt klart tillfredställa varandra sexuellt. Men Skorpionen är lite för framåt för att funka med den lättjefulla Oxen.

Skorpionen kan reta sig på att Oxen alltför frikostigt spenderar pengar och tycker att Oxen ibland är för lat.

Så visst, dessa två kan ha en riktigt eldig romans men det är tveksamt om de kommer komma överens i ett längre förhållande.

Så passar Skorpionen tillsammans med Väduren

Detta är ett par som det slår gnistor om. Både Skorpionen och Väduren är lika villig när det kommer till sex och Skorpionens energi och Vädurens uppfinningsrikedom skapar rena dynamiten i sängen.

Både Skorpionen och Väduren är framåt och ganska så egenkära. Men den svartsjuka Skorpionen har svårt att hantera att Väduren är så självständig och företagsam på egen hand.

Rent fysiskt så passar dessa två mycket bra men deras egon kan dessvärre få den hetaste affär att gå i kras. En kort romans eller ett längre.

Så passar Skorpionen tillsammans med Jungfrun

Skorpionen och Jungfrun delar kanske många gemensamma intressen men de är egentligen för olika för att passa ihop sexuellt. Skorpionen är lite för gåpåig för den reserverade Jungfrun som lätt gensvarar med gnat och pikar.

Om Jungfrun kan klara av Skorpionens intensitet så kan det komma att fungera.

Men tyvärr så blir det lätt att Skorpionen tröttnar på Jungfruns behov av att bara prata och börjar se sig om efter sex någon annanstans.

Så passar Skorpionen tillsammans med Vågen

Vågen är lite för lat och alldeles för känslig för att passa Skorpionen och Skorpionen är alldeles för svartsjuk och ägandefixerad för att passa Vågen.

Skorpionen kan inte riktigt leva upp till Vågens behov av lyx och flärd även om båda definitivt är väldigt passionerade.

En romans lär bli turbulent och ett längre förhållande kommer även det bli lika stormigt.

Så passar Skorpionen tillsammans med Skorpionen

Både Skorpionen och Skorpionen har ett hett humör och är lika hett passionerade så rent sexuellt så slår det verkligen glödheta gnistor om detta par. Men de är alldeles för lika på alla plan för att funka utanför sängkammaren.

Både Skorpionen och Skorpionen är svartsjuka, envisa och som sagt har extremt kort stubin så när åsikterna går isär så kommer dessa två drabba samman med näbbar och klor.

En kort affär blir säkert kanon men ett längre förhållande känns minst sagt tveksamt.

Så passar Skorpionen tillsammans med Skytten

Rent sexuellt så kan Skorpionen och Skytten funka riktigt bra. Men Skytten är alltför mycket av en vagabond för att passa den ägandefixerade Skorpionen.

Skytten måste få ha sin frihet medans Skorpionen behöver och kräver ett tryggt hem.

Skytten kan säkert för ett tag charma den svartsjuka Skorpionen men på sikt så ser det becksvart ut för ett länge förhållande.

Så passar Skorpionen tillsammans med Stenbocken

Den känsliga Skorpionen passar fint ihop med den grubblande Stenbocken och dessa två är båda lika villiga i sängen och kan tillfredsställa varandra bra.

Skorpionens ägandefixering uppfattats bara som ett plus för den trygghetssökande Stenbocken och det lär inte bli många fnurrar på tråden i detta förhållandet.

Ett mycket tillgivet och starkt förhållande både på kort och lång sikt.

Så passar Skorpionen tillsammans med Vattumannen

Skorpionen har svårt att hantera att inte kunna kontrollera den ombytliga och frihetsälskande Vattumannen. Vattumannen har helt enkelt för många intressen och projekt igång för att funka med Skorpionen som hellre vill tillbringa mer tid i sängen på tu man hand.

Vattumannen älskar att umgås med andra medans Skorpionen hatar att behöva spendera tid med andra. Med andra ord, dessa två passar inte särskilt bra tillsammans.

Så passar Skorpionen tillsammans med Fiskarna

Skorpionen och Fiskarna har en stark dragning till varandra och det slår verkligen gnistor när dessa två har sex eftersom Skorpionen är lika uthållig som Fiskarna är fantasifull.

Fiskarna som själv är ganska velig uppskattar att Skorpionen tar kommandot och Fiskarna ser Skorpionens ägandefixering som ett betyg på kärlek vilket det också är.

Dessa två har alla förutsättningar att bli lyckliga både på kort och lång sikt.