När vintern tar sitt iskalla grepp om den skandinaviska halvön undrar jag verkligen i mitt stilla sinne varför Vikingarna övergav sitt kungarike på Sicilien. Det måste nog ha haft något med deras självdestruktiva passion för kyla, is och snö att göra. Nåväl - jag är nog ingen äkta Viking och vad passar då bättre än att ta en lång semester till dom sydliga  breddgrader där solen alltid skiner.

En snabb koll på nätet - och ja, det finns fortfarande lediga bungalows  på Tauro Country Club dit jag åker varje vinter. Playa de Tauro ligger 1,3 km från Villa Tauro Country Club, till Playa de Amadores är det 2,6 km och till närmaste flygplats Gran Canaria Airport 48 km. Jag klickar snabbt in en bungalow, sen bokar jag flygbiljetten och en hyrbil.

Bungalowen är lyxig, den har 2 badrum, 3 sovrum, platt-TV med satelittkanaler (undrar om jag kan få in erotikfilmer också, det får jag testa senare i kväll, annars kan jag ju som vanligt se dom på mobilen). Det finns också en vacker, välskött liten trädgård helt utan insyn, gratis WiFi, egen pool och gratis parkering. Men det som toppar det hela i detta underbara paradis är att 5 km härifrån finns det ett privatstall med vackra PRE hästar. PRE står för Pura Razza Española, den renrasiga spanska hästen.

Packar upp resväskan och hänger upp ett par klänningar, tre skjortor, T-shirts och några par jeans i garderoben. Det är inte mycket man behöver i detta varma klimat, det viktigaste är naturligtvis ridstövlarna och 2 par ridtights/ridbyxor. I underkläderlådan hamnar ridtrosor, sports BH, g-string spetstrosor, matchande BH´n och favoritkorsetten (man vet ju aldrig). Och naturligtvis också min ständige, trogne följeslagare Jack the Rabbit som jag omedelbart sätter på laddning.

Är inte speciellt hungrig då jag har ätit lunch och middag på planet. Det är rätt så tidigt på eftermiddagen och jag kan bara inte motstå frestelsen att dra på mig ridbyxorna och ridstövlarna och åka till stallet. Men måste först ringa till ägaren och kolla att han är hemma.

- Hola Fernando, es Hailey. Cómo estás? Hur mår du och familjen, är allt väl? Har landat för några timmar sen och du känner mig nu så du vet att jag inte kan hålla mig borta från stallet. Har du fått hem några nya, spännande hästar från fastlandet?

- Hola Hailey, du är ju som fåglarna, du följer solen och värmen, skrattar han.

- Visst kom gärna upp, det blir underbart att se dig igen. Jag skulle precis rida ut men kan vänta på dig om du vill göra mig sällskap. Du kan få rida en speciell rödbrun PRE hingst som jag har nyligen fått hem, tränad till tjurfäktningar av Don Angel Perralta. Den hästen kommer du garanterat tycka om för den är nämligen precis lika oberäknelig som du! Skall vi rida uppför den där branta stigen som vi utforskade förra gången?

- Ja, så gärna. Har precis dragit på mig ridbyxor och stövlarna. Är hos dig om knappt 10 minuter. Hoppas också att min favoritsadel fortfarande hänger kvar i sadelkammaren - och naturligtvis hoppas jag också att den passar den nya hästen, säger jag med ett dämpat, förväntansfullt skratt.

Min hyrbil är en läcker liten röd Seat Cabriolet. Backar ut den från parkeringen och styr norrut mot Fernandos hacienda.

Eftersom han vet att jag är på väg står den stora järnporten öppen. Jag kör bilen in på gästparkeringen och insuper den ljuva doften av sommar, hö och häst.

Fernando väntar uppsutten på en vacker, mycket ädel skimmel, gissar det är en Anglo-Hispano då den är rätt smäcker. Men jag kan inte ta ögonen från den bruna skönheten. En helt sagolik, vacker kastanjebrun hingst med lång, tjock, lockig man och svans. Vilket krutpaket! Och jag kan också med det samma se att den är inriden på spanska då han har det typiska lilla ärret över nosryggen.

- Hola Hailey och välkommen! Underbart att se dig igen, du blir ju bara vackrare för varje år.

- Och du är fortfarande den samma gamla flört som alltid, svarar jag med ett skratt.

- Är det här den nya hästen?

- Ja, han heter Spartako och gör verkligen skäl för namnet, han är en riktig gladiator. Orädd och modig.

Bergen som omger Fernandos hacienda påminner om Drolginia så jag känner mig lite som hemma. Efter ca två timmars ridtur är vi på väg hem. Hästarna har fått utlopp för sin överskottsenergi, frustar belåtet och skrittar lugnt på långa tyglar. Att rida en explosiv men samtidigt lydig PRE, den kungliga hästrasen, känns som att flyga. Skrattar också åt mina konstant halvsnuskiga tankar - "En riktig hingst mellan benen...." Och visst hade Fernando rätt - den här hästen är bara helt fantastisk, jag är helsåld och frågar om jag kan få rida den varje dag så länge jag stannar på Tauro Country Club, vilket jag naturligtvis får.

Två män kommer ut och tar emot hästarna. Helst vill jag själv sadla av och rykta men får ta seden dit man kommer för jag vet att Fernando vill ha det på sitt sätt.

Mannen som tar emot Spartako...... Herrejösses. Norska kvinnor är verkligen inte bortskämda med snygga norska män, det verkar nästan som Gud har haft roligt och designat norska tjejer och kvinnor först och sen tillverkat männen lite efteråt och då fick dom så att säga bara resterna av den skönhet som blev till övers från kvinnorna.

- Hola Hailey, jag är Matteo, säger han på klingande svenska och sträcker fram handen till hälsning.

- Fernando berättade att du är norsk men att du förstår svenska. Om du undrar: jag har bott i Stockholm i 15 år.

Hans melodiösa röst har en liten accent, när han tar i hand går det som en elektrisk urladdning genom hela min kropp och när han lyfter ner mig från hästen och håller om mig, fast lite längre än nödvändigt, blixtrar det till när fjärilarna i mellangärdet börjar dansa foxtrot.

Min 2,5 månaders lång vistelse på Tauro Country Club kunde inte ha börjat trevligare...

********** 2 *********

Jag skäms för min kropps spontana reaktion och plötsligt tvekar jag. Jag vet nämligen sen länge att Fernando föredrar vackra, unga män framfor kvinnlig sällskap på det sättet. Och i och med att Matteo är ny på haciendan - han var inte här förra året - så är jag därför osäker på i vilken kategori jag skall placera honom i. Folk har liksom inte sina preferenser klistrade eller skrivna i pannan.

- Nå, vad tycker du om hästen?

- Ååhhh... han är bara helt fantastisk, jag är fullständigt förälskad. Jag frågade Fernando om jag kan få rida den varje dag så länge jag stannar på Tauro CC och det fick jag. Så du får sadla den för mig varje eftermiddag. Jag vill naturligtvis helst rykta och sadla själv - men Fernando vill ha allt på sitt sätt och det är han som bestämmer.

- Jo, jag vet. Men allt har ju sina fördelar, då får jag träffa dig varje dag, svarar Matteo med ett finurligt leende.

- Och även om Fernando säger att du er en mycket bra och rutinerad ryttare får du inte rida ut ensam. Jag har fått stränga instruktioner att antingen skall han eller jag följa med dig.

Jag har inte sett Matteo rida men att döma av det ögongodis som står framför mig måste han vara duktig. Och sen - Fernando vill nog aldrig anställa någon som inte kan rida och sköta hans ögonstenar till 100%.

Så jag säger hejdå till både Fernando och Matteo och avtalet är att jag rider varje dag vid fem-snåret. Då är jag väntad och den stora järnporten vill vara öppen.

Den lilla cabrioleten spinner glatt som en katt och på under en kvart är jag hemma, har tagit det lite lugnare hemåt än upp till stallet. Det skall bli underbart med en dusch och sen tror jag att jag äter i restaurangen. Kylskåpet är tomt för jag ville ju hellre rida än att åka ner till civilisationen och handla mat. Det får jag göra i morgon. Hoppas verkligen att kocken från förra säsongen är kvar för hans mat är bara en himmelsk upplevelse.

Jag älskar duschens porlande ljud, när vatten strilar över min trötta kropp för jo, att rida en ny häst kräver alltid lite extra energi och uppmärksamhet. Och om jag skall vara helt ärlig så är jag ganska så "sliten og mør" som vi säger i Norge. Sluter ögonen och manar fram bilden av Matteo. Mmmm.... I min fantasi kan jag föreställa mig hur hans känsliga händer får hela min kropp till att vibrera i takt med Universum för att till slut älska med mig, vilt och passionerat.

Och jo, jag vet visst varför han får min puls att rusa i höjden med "lust at first sight". Han är precis exakt den sorts man jag brukar påstå är en utrotningshotad ras.

Vid en snabb första koll kunde jag inte se någon vigselring eller märke efter en. Gifta män är absolut inget jag kan tänka mig att inleda ett förhållande med - även om det skulle handla om ren njutning och sex.

Nu hade han en åtsittande, ärmlös T-shirt men jag kunde heller inte se några tatueringar och han hade inga piercningar (sånt tänder av mig på sekunden). Han utstrålade en lugn och naturlig auktoritet - och det måste han ju göra för annars hade inte Fernando inte låtit honom sköta och rida hans värdefulla och heta PRE hingstar.

Herregud.... här står jag och dagdrömmer om en man som jag nyss har träffat och som kanske inte ens tycker om kvinnor..... För att lugna ner min puls och komma till sans får jag leka en omgång med min Jack, som nu borde vara fulladdad och fit for fight.

Kocken är tack och lov kvar och maten var som vanligt en upplevelse, jag älskar spansk mat. Hemma igen öppnar jag laptopen och får en idé. Den kan vara ett långskott men so what. Söker på FB efter Matteo Hernandez, Gran Canaria. I och för sig inget ovanligt namn men hur många Matteo Hernandez kan det finnas på ön?

Men efter en stunds letande så får jag visst napp! Nu dyker det upp massor av bilder och info. Han är 45 år, singel, utbildad arkitekt - vad sjutton gör han då som hästskötare och beridare på Fernandos hacienda? Tja, det finnes säkert en logisk förklaring.

********** 3 **********

Underbart med sovmorgon även om jag vaknar ensam i min säng. Lite lojt går jag genom dagens göromål. Först och främst måste jag ner till civilisationen och handla mat, även om jag vill fortsätta att äta i restaurangen. Jag tycker om att laga mat och det är trevligt att fixa lite pizza och annat smått och gott till kvällens erotikfilm(er). Men nu har jag alltså en välförtjänt semester och då är det inte precis hushållssysslor som står högst upp på dagordningen. Och Miguels mat är en kulinarisk upplevelse så den vill jag så absolut inte gå miste om.

OK. Först och främst - ost och vin. Klickar på Sebastiáns ikon på mobilen.

- Hola Sebastián, es Hailey. Cómo estás? Esta todo bien? Jag stannar på Tauro Country Club i 2,5 månad så jag behöver ost och en låda av ditt berömda Lirios rödvin. Kan jag komma och hämta?

- Hola Hailey, por supuesto que eres bienvenido. Så roligt att du är tillbaka på ön. Du är mer än välkommen.

- Tack så jättemycket, så ses vi om ca 1 timme, OK? Hej så länge.

Efter en snabb dusch och frukost sätter jag mig i bilen och kör mot bodegan.

Los Lirios är en 7 hektar stor vingård, en riktigt gammal släktgård som ligger rakt under Bandama vulkanen. Den speciella jordmån som innehåller vulkanaska och andra mineraler ger Los Lirios rödvinerna en unik och karakteristisk smak.

Efter ca 20 minuters bilresa är jag framme. Sebastián har dukat fram tre vinglas och en ostbricka så jag kan provsmaka ortens specialiteter. Tyvärr kan jag inte dricka vinet, bara smaka litegrann då jag kör bil och vill absolut inte chansa att bli stoppad för rattfylla. Ostarna smakar underbart och jag bestämmer mig för Quesos Frescos Lomo Gallego, Quesos Bolaños, Quesos La Cueva del Paso. Och vinet passar perfekt till osten.

Tolv flaskor rödvin borde väl räcka i 2,5 månader. Sebastián går ner i källaren för att hämta en extra flaska som fattades och medan jag smakar på ostarna och tittar ut över det vackra landskapet, börjar jag dagdrömma och min virtuella, halvsnuskiga fantasi går igång igen....

Varför i hela friden kan jag inte låta bli att drömma om het, passionerad älskog med en man jag knappt har träffat? Och som till råga på allt kanske inte alls är attraherad av kvinnor? Det är evigheter sen jag kände den där nästan djuriska lusten. Visst har jag träffat trevliga och snygga män, men det skall rätt mycket till för att riktigt tända mig.

Jag brukar säga att språket speglar folk och norsk språk är verkligen rena rama Gobiöken när det kommer till erotik och sensualitet. Norska män är fåordiga, snabba "in action" och om dom alls någonsin visar en gnutta av sensuell passion kan dom i nästa veva fråga "Vad blir det till middag".

Sydlänningar som verkligen behärskar konsten att flörta, kurtisera och slutligen leverera het, passionerad älskog i alla regnbågens färger och nyanser. För dom är resan själva upplevelsen. Naturligtvis är slutdestinationen kronan på verket - men det är resan dit som är det spännande.

Sen är det ju också så här ... den sydländske mannen vet vem han är från start, mammas prins, familjens nästa överhuvud och har då fått ett självförtroende som en lejonhanne.

Sebastiáns röst kallar mig tillbaka till nutiden.

- Ursäkta att jag har dröjt. Vi skall nämligen göra om i vinkällaren, modernisera den. Installera datorstyrd klimatenhet som kommer att hålla koll på temperatur och luftfuktighet.

- Ingen fara, jag har inte bråttom någonstans och det var faktiskt skönt att få sitta här i lugn och ro, smaka delikatesserna och filosofera lite.

Sebastián hjälper mig att bära lådorna till bilen.

- Conduce con cuidado y bienvenido. Kör försiktigt och välkommen tillbaka.

- Seguro y adiós! vinkar jag tillbaka.

Klockan närmar sig 12 det är ca 20 grader och solen skiner. En underbar sommardag med andra ord. Mmm....nu är frågan: skall jag åka ner till Playa de Tauro stranden eller skall jag använda poolen hemma och sen sola naken... Vid närmare eftertanke väljer jag alternativ två då jag vet hur solstrålarna påverkar min nakna kropp och då kan det vara praktiskt med en fulladdad Jack inom räckhål.

*********** 4 **********

Det är underbart att njuta av solstrålarna efter en dopp i poolen. Solstolen har mjuka, sköna, anatomiskt utformade dynor och ett reglerbart solsegel. Påminner mycket om min solsäng på solverandan hemma på Drolginia.

Efter en rätt häftig lekstund med Jack the Rabbit hämtar jag surfplattan och kollar först jobbmailen och om jag har några SMS. Inget viktigt där som inte kan vänta. Sen kollar jag in på Echares och ser att sen igår har det kommit upp tre nya noveller. Det är flera sajter jag är medlem på men Echares är min absoluta favorit, den har över 800 besökare om dagen. Och efter mitt tycke finns också de bästa författare just där. Jag har själv lagt upp två korta noveller och fått positiva kommentarer.

Tittar på klockan, det närmar sig 16:00, bäst jag sätter fart. Jag borde äta en lätt lunch i god tid innan jag skall rida. En halvtimme senare glider jag i ridkläder och ridstövlar. Eftersom det är en varm och solig dag, lägger jag ner suffletten. Underbart att köra en cabriolet, att känna vinddraget men också kunde insupa alla dofter av en solfylld, sen eftermiddag. Backar ut från parkeringen och kör norrut mot Fernandos hacienda.

Eftersom jag är väntad är den stora järnporten vidöppen och på långt håll kan jag se Matteo stå och hålla två sadlade hästar. Den ena är Spartako men den andra är Admirante som jag brukade rida förra gången jag var här. En äldre, välutbildad och ljuvligt snäll hingst.

- Hola Hailey, du är verkligen punktlig. Fernando berättade att man nästan kan ställa klockan efter dig.

- Mmmm.... jag har ju sett så fram emot ridturen idag. Med den här underbara hingsten under sadeln är ju lyckan fullständig.

- Hoppas inte du är besviken över att det är jag som följer med dig ut idag istället för Fernando.

- Absolut inte - och om jag skall vara helt ärlig så vill jag gärna se dig rida. Hästen alltså, säger jag med en lätt dämpad skratt medan jag sitter upp på Spartako.

Och i samma ögonblick blir jag pionröd.... Att jag aldrig någonsin lär mig att passar min vassa skorpiontunga...... suck.

Att rida en PRE hingst som Spartako är en upplevelse. Vi klickade direkt, det var kärlek vid första uppsittning. Jag älskar hans eldiga men samtidigt följsamma temperament, hans stolta hållning, när han med fladdrande man galopperar ikapp vinden och ljudet av hovarna mot marken - eller när han dansar i passage som en ballerina - då förlorar jag mig fullständigt i en salig känsla av gränslös lycka.

Efter ett par timmars ridtur är vi på väg hem och vi skrittar den sista sträckan. Måste medge att Matteo kan rida - han sitter verkligen som gjuten i sadeln. Tittar på hans händer, sättet han håller i tyglarna på och jag tycker om det jag ser. För en mans händer berättar väldig mycket om hans innersta väsen, om hans karaktär. Det är dessa händer en häst vill ha att hålla i tyglarna - och det är också precis denna typ händer en kvinna vill att hennes älskare har.

Medan vi skrittar bredvid varandra känner Matteo att jag studerar honom i smyg och skrattar.

- Nå, och vad kom du fram till - passerar jag nålsögat?

- Visst - frågan är bara hur man ser det. Du är verkligen hemma i sadeln, så absolut. Och nu talar vi häst. Och ja, svar på din fråga är ja, jag tycker mycket om det jag ser. Vad du annars är bra på att rida vet jag ju liksom inget om.

- Jaha - och till exempel?

- Jo, det finns ju både åsnor, mulor och kameler.

- Mmm... och du utelämnade inte något?

- Mjo..... det gjorde jag kanske.... svarar jag med en glimt i ögat och känner hur pulsen stiger.

För sjutton...... Nu måste jag bara lista ut vilken kategori jag skall placera den här "lust at first sight" mannen. Sydländska män har nämligen svart bälte i att flörta, dom är sanna mästare i kurtisens ord-fäktning och den som inte är uppvuxen antingen i Syd- eller Mellaneuropa skulle aldrig någonsin kunna varken förstå eller uppfatta dom subtila nyanserna. Och nu tänker jag provocera honom lite.

- Nu talade vi equestrian. Kanske jag medvetet utelämnade sexquestrian.... säger jag med ett snett flin.

- Sydländska män har ju ett visst rykte att leva upp till. Men frågan är om det bara är ett rykte eller om det finns några korn av sanning i dom?

- Och det har du chansen att lista ut. Nu är klockan snart 20:30, du har ca 20 minuter hem, 10 minuter att duscha och göra dig i ordning och det tar ca 15 minuter hem till mig. Jag låter dörren stå öppen, när du kommer in, låser du efter dig.

Min trotsighet bubblar upp till ytan.

- Nå - så du är alltså säker på att jag dyker upp bara för att du säger att jag skall göra det?

- Nu har du sagt A så det är upp till dig om du också säger B. Du har sagt "Upp till bevis", så nu tycker jag att du skall ge mig den chansen. Jag vet att du är stark och modig, det är inte många som hade klickat med, och ridit Spartako på det sättet som du gör. Jag är också säker på att du vanligtvis får det du vill ha precis som du vill ha det. Jag vill inte förolämpa dig, men jag känner att du inte nödvändigtvis vet exakt vad du vill ha. Om du verkligen vill att jag skall upp till bevis, måste du veta att det är jag som bestämmer från och med ditt första steg över tröskeln i mitt sovrum. Jag kommer att respektera dina gränser, men från och med då är du min och det är mina regler som gäller.

Jag är vanligtvis aldrig rädd för en utmaning, men nu känner jag hur min puls stiger och hur en gnutta rädsla inför det okända blandas med lust.

******** 5 ******

När jag parkerar bilen på uppfarten är jag minst 10 minuter försenad. Och jo, det är med flit.... Dörren är öppen och jag klickar den i lås. Matteo sitter i soffan i och arbetar med något på sin laptop.

- Du er sen, säger han utan att titta upp från skärmen.

- Jo, jag vet. Egentligen hade jag inte alls tänkt att komma och vid närmare eftertanke undrar jag om jag stannar, säger jag lite kaxigt.

Nu tittar han upp från skärmen och jag känner hur han granskar mig. Jag hör ett dämpat, litet mmmm...... och plötsligt känner jag mig som ett villebråd som iakttas av ett rovdjur.

Med sin låga, melodiösa röst säger han:

- Kom hit och berätta för mig vad du vill ha. Du sa till mig tidigare idag att du vet precis vad du vill ha, men inte vad. Så berätta för mig nu.

Jag biter mig eftertänksamt i läppen och svarar kaxigt:

- OK - om du är en sån besserwisser, då är det kanske du som vet?

Med ett dämpat, intensivt skratt säger han:

- Mmmm.... jag tror nog hellre att jag visar dig. Kom hit.

När jag för en sekund möter hans blick, känner jag en våg av osäkerhet som jag försöker snabbt skaka av mig. Vad menar han egentligen....? Jag är vanligtvis aldrig rädd för en utmaning, men nu känner jag en sorts skräckblandat förtjusning.

Han doftar underbart av sol, sommar och dyr aftershave.

- Är du helt säker på att du vet vad du vill, Hailey?

- Jag vill ha dig, viskar jag med slutna ögon och lutar huvudet bakåt.

Han tittar mig i ögonen – och i samma sekund inser jag att han har tagit fullständigt kontrollen, att jag från och med nu inte har något att säga till om. Han håller mina armar stadigt och bakom min rygg och börjar kyssa mig. Först försiktigt och sen lite hårdare. Länge. Långa, djupa kyssar som får mig fullständigt att tappa andan. Jag stönar och rör mig otåligt mot honom. Han stannar upp och tittar mig i ögonen.

- Schhh, Hailey, säger han med ögonen som är nästan svarta av begär och pressar mina armarna tätare ihop bakom min rygg.

- Mina regler, det kommer du väl ihåg?

Med en smidig rörelse reser han oss upp från soffan medan han fortfarande håller mina armar som i ett skruvstäd. Ett kort ögonblick står vi och stirrar på varandra. Mitt blick är trotsande flirtig medan hans är lugn, nästan överlägsen.

Nu leder han mig in på sovrummet.

- Ta av dig klänningen.

Jag gör som han säger och drar ner dragkedjan. Jag andas in djupt och låter den falla ner på golvet. Sedan står jag framför honom i bara svarta spetstrosor och högklackade svarta pumps. Hans ansiktsuttryck avslöjar honom inte, men jag kan se en tydlig bula i hans byxor och mitt självförtroende stiger en aning.

- Låt ditt hår förbli flätat men ta av dig trosorna och skorna. Vänd dig om.

Plötsligt blir allt svart - han har tagit fram en ögonbindel som han omsorgsfullt knyter fast. Sen lyfter han mig upp och lägger mig på rygg i sängen. Jag kan höra honom ta av sig skjortan, öppna byxorna och dra bältet ur hällorna. Sen tar han bältet och går runt sängens sida, tar tag i mina handleder som han binder ihop och fäster sedan mina armar till sänggaveln.

Det är en totalt ny upplevelse för mig då jag har aldrig blivit bunden innan. Känslan att vara fast, totalt utlämnad får min puls att rusa. Det och att han vet vad han vill och, att han inte är rädd för att ta för sig ... och att jag inte har någonting att säga till om. Det tänder mig - och jag känner hur det rinner till mellan mina ben.

Hans händer smeker brösten och jag känner hur bröstvårtorna knottrar sig och hur det skickar blixtrande signaler till underlivet. Hans ena hand glider upp mot min hals medan den andra glider ner och smeker venusberget. Plötsligt känner jag att något kallt droppar och känner igen doften av massageolja. Jag ryser av välbefinnande upphetsning och den plötsliga känslan sprider sig som elstötar i hela min kropp. Han masserar mig med cirkelrunda rörelser från axlarna ner längs höften och upp över magen. Sen fortsätter händerna ner mot venusberget och hans känsliga fingrar smeker skåran mellan blygdläpparna. Klämmer och smeker tills jag blir fullständigt, sanslöst och vansinnigt våt.

Jag hör honom dra ner dragkedjan i jeansen och hör hur byxorna landar på golvet. Sen hör jag honom gå runt och öppna garderobskapsdörren. 

På grund av ögonbindeln måste jag förlita mig på hörsel och känslan. Och jag flämtar när det plötsligt svider och bränner det till. Stearin!!!

- Du var 10 minuter för sen och det medför konsekvenser. Det blir en droppe för varje minut.

Jag har läst berättelser och set många film/videoklipp där stearin ingår i en session men har aldrig själv upplevt.

Dom första dropparna landar på brösten och dom nästa på magen och resten ovanför venusberget. Det svider rejält till med det samma men kyls av relativt snabbt och stearindropparna triggar igång ännu större lustkänsla i mitt pulserande underliv.

Han tar en klunk vin, dyker ner mellan mina ben och låter vinet kyla mitt brännheta sköd. Sen trycker sina erfarna fingrar djupt in i mig och hittar G-punkten. Jag flämtar, stönar och nästan skriker medan jag känner hur orgasmen byggs upp.

- Kom for mig nu, säger han med en lätt dämpad skratt.

Åååååhhhhh....... herre........Gud.....

Medan orgasmen sakta klingar av lutar han sig över mig och våra läppar möts i en djup, passionerad kyss.

- Snälla, jag vill ha dig - nu, stönar jag.

Han stannar upp.

- Mina regler, Hailey, var tyst.

Jag flämtar högt igen.

- Om du inte kan vara tyst, måste jag göra något åt det, viskar han hest och tar tag i flätan.

Hans röst är hes av kåthet, han placerar sig gränsle över mina bröst och när han griper om flätan tvingar han mig försiktigt men bestämt att öppna munnen. Sen pressar in sin stenhårda kuk. Så djupt in som jag klarar av att ta den. Jag kippar efter andan och hostar i panik när han börjar munknulla mig.

Efter ett tag drar han sig ut, kramar om mina bröst och låter den salivdränkta kuken glida mellan brösten medan han med tummarna masserar bröstvårtorna. Det blixtrar till i underlivet och om jag var våt förut är det inget mot det jag är nu..... Jag drar reflexmässigt i uppbindningen och den känslan av att jag är fast är sanslöst upphetsande.

När han äntligen tar mig och fyller mig så fullständigt och totalt, skriker jag mot hans hals. Hans kuk träffar ett punkt inne i mig och det känns som elektrisk urladdning. Så drar han sig helt ut och stöter in igen. På samma sätt. Om och om igen. Jag går upp i båge allt eftersom känslan sprider sig i hele min kropp, jag slår benen om honom för att få känna honom så djupt inne i mig som möjligt.

Nu känner jag hur en jättestor orgasm håller på att byggas upp. Huden blir hyperkänslig och varenda nervspets vibrerar. Han håller om mig så hårt att han nästan lyfter upp mig från sängen medan han knullar och kysser mig i perfekt harmoni. Orgasmen kommer som en tsunami, jag känner hur jag krampar om honom - och sekunder senare känner jag hur han sprutar sin varma säd djupt in i mig samtidigt som han vrålar ut sin lust.

Nu tar han bort ögonbindeln och uttrycket i hans ögon är obeskrivlig. De mörka ögonen glittrar av ren begär. Även efter att han har kommit är hans ögon nästan svarta. Han kysser mig djupt, girigt och länge, kramar om mig och håller mig tät intill sig, låter sina händer glida nästan outhärdligt sakta och långsamt från nacken och ner över ryggen till höfterna, växelvis mjukt och hårdare.

Efter ett litet tag när pulsen och andningen har återgått till normal nivå lossnar han mig från uppbindningen och säger:

- Kom prinsessan, det är dags för en dusch.

Efter duschen bär han mig tillbaka in i sovrummet och jag förväntar att han tar kontrollen igen. Men istället för att binda mig älskar han med mig med en intens passion, jag kan verkligen känna hur mycket han vill ha mig. Där kvällens tidigare sex var fullständig under hans kontroll är detta det mest heta och passionerade sex jag någonsin har upplevt.

Han kysser mig på halsen, brösten och ner till magen och venusberget, det känns nästan som om han smakar hela mig. Han slickar mig så länge och hans tunga är bara magisk. Jag kommer i hans mun, och orgasmen förstärks ytterligare av hans njutningsfulla stön mellan mina ben. 

Sen utan att ge mig en paus tränger han direkt i mig med långa, djupa stöt. Allt föregår i sensuell, ultrarapid slowmotion. Inga snabba rörelser, bara ljuvliga, sensuella stöt. Det känns nästan som att vara fast under vattenytan, långt borta från mig själv, längre bort än jag någonsin har varit. Jag vill ha mer och mer och mer av honom..... Jag är fullständigt förlorad i lustens dimensioner och vill känna honom så mycket som det är möjligt, mitt högsta önskan är att fullständigt smälta ihop med honom. 

Jag känner mig totalt omättlig där jag ligger under honom med händerna i ett tätt grepp om hans höfter och hans stenhårda kuk inne i mig. Lusten böljar genom min kropp och jag vill bara ha mer....

Även efter att jag kommer slutar han inte. Han vänder mig och får mig att rida honom medan han håller ett fast grepp om mina höfter så att han fortfarande har full kontroll över takten. Han till och med vinklar höfterna uppåt, så jag måste öppna mig maximalt för att kunde ta emot honom. Jag tappar igen kontrollen över min egen kropp. Lutar huvudet bakåt och skriker ut min lust.

Åååååhhhhh...... Gud...... Jag hade aldrig trott att jag kunde känna så här. Och när han vrålar ut sin lust och pumpar sin varma säd djupt in i mig kan jag inte längre känna skillnaden på honom och mig.

Vi smälter ihop till ett enda väsen.

*******************

Epilog

Jag blev så förälskad i Spartako att jag köpte honom och importerade honom till Norge. Varje gång jag sitter upp i sadeln påminns jag om Matteo och hans fantastiska, passionerade älskog.