Det plingar i mobilen.

- Hej Janine, det är Alina. 

- Hej moster Alina, hur är det?

- Det borde vara toppen men jag har fått problem och hoppas du kan hjälpa mig. Jag har av misstag bokat två städningar på en och samma dag och tid. För idag alltså. Därför undrar jag om du kan vara min räddande ängel och ta en av dom?

- Visst, det är inga problem.

- Kom och hämta nycklarna så skall jag skriva ner koordinaterna till din GPS. Du skall till Waldemar Gorsicki, han är en känd vetenskapsman, arkeolog och PhD (philosophie doktor). En mycket trevlig herre dock sägs det att han är lite excentrisk.

- OK, jag är hos dig om ett kvart, hejdå.

Min moster Alina extraknäcker som städhjälp för att dryga ut sin pension och har en liten och fast kundkrets. Jag brukar hjälpa till några gånger om hon har fått förhinder eller blivit sjuk. 

Det är en underbar solig och varm sommardag så jag lägger ner suffletten på min lilla röda Seat cabriolet. Matar in GPS koordinater och kör mot destinationen. Så småningom tycker jag att det här blir allt märkligare och jag börjar tvivla, asfaltvägen slutar tvärt och grusvägen blir till en smal traktorväg. Kan det verkligen bo någon här, så långt ute i ingenstans? Men plötsligt öppnar skogen sig i en stor glänta och en sjö. Huset är en vacker röd tegelstensvilla med stora panoramafönster och på uppfarten står det parkerad en LandRover. 

Svänger in på gästparkeringen och för att vara på den säkra sidan drar jag upp suffletten, det kan ju komma en regnskur. Eftersom jag har nyckel behöver jag inte ringa på. Och som moster Alina sa ju att hon är väntad. Waldemar Gorsicki är hennes senaste kund, hon träffade honom bara två gånger och därför kunde hon inte berätta så mycket. Det enda hon sa att han var en väldig attraktiv man, så jag blev såklart nyfiken. 

Dörren till arbetsrummet står öppen och Waldemar sitter vid skrivbordet och jobbar med något på sin laptop. 

Jag knackar på och går fram och hälsar.

- Hej, jag är Janina, min moster Alina är förkyld idag och ville inte smitta dig så hon bad mig att täcka upp för henne, hoppas det är OK?

Waldemar reser sig och tar i hand. Moster Alina hade rätt, han är verkligen en mycket attraktiv herre. Hög, bredaxlad med gråsprängt lockigt hår. Skägget är bara framtill och näst intill vit. En riktig "Silver Fox" (och precis min typ). Nu förstår jag också mosters finurliga leende. 

- Men hej, det var då en trevlig överraskning. Roligt att du ville komma - och tacka din moster för att hon skickade dig.

Huset är otroligt lättskött. Jag börjar med att plocka ur diskmaskinen, sen gör jag rent  i köket och på badrummet. Slutligen istället för att dammsuga använder jag Swiffer, fiberduken har elektrostatiska egenskaper som låser även de små dammkorn inte ens dammsugaren tar. De fuktiga golvtrasorna löser upp smuts och kladd och låser in dem i trasan samtidigt som den lämnar efter sig en fräsch doft. 

När jag är klar, knackar jag på dörren till arbetsrummet.

- Sir, vill du att jag städar sovrummet också?

- Ja, gör gärna det, svarar Waldemar utan att titta upp från skärmen.

Vilket vackert rum. Stora panoramafönster vetter mot syd och utsikten över sjön är helt underbar. Den enorma dubbelsängen måste vara skön att sova i (och göra annat också tänker jag i mitt stilla när jag tittar upp och ser spegeln i taket). Men det som fångar min uppmärksamhet är 6 jättestora fotos av Khajuraho skulpturer. Jag har aldrig varit i Indien men har alltid drömt om att besöka just Khajuraho templet och se alla dom vackra erotiska skulpturerna. Som kan få vem som helst att bli upphetsad då scenerna föreställer absolut alla möjliga varianter av sex, gruppsex,  gaysex, oralsex...... Det finns lixom absolut inga gränser.

Min konstant snuskiga fantasi håller på att skena och jag förlorar mig fullständigt i bilderna, det här är ju rena rama smörgåsbordet! Sakta låter jag min ena  hand smeka bröstvårtorna medan den andra handen glider in mellan benen och känner hur våt jag är. 

- Visst är dom vackra och inte minst - ganska så inspirerande, eller hur.

Jag studsar till och blir pionröd då jag känner mig tagen på bar gärning. Waldemar står i dörröppningen och tittar på mig med en synnerligen road min. 

- Visst hade du kunnat tänka dig att interagera med skulpturerna och njuta av hela registret av KamaSutra?

- Jo, skulle gärna vara med, det ville vara som att uppleva och delta i en indisk swingerklubb från 700-talet. Jag skulle helt säkert också lära mig något. Du måste  vara synsk, svarar jag med en lite ironisk underton.

- Så du tycker om att lära dig?

- Ja, vem gör väl inte det. Det finns mycket att lära sig och uppleva, har ju tittat på en hel del vuxenfilmer och videos på nätet - problemet är bara bristen på lärare. Och/eller en lämplig partner.

- Men din pojkvän då?

- Har ingen. Pojkar och unga män i min åldersgrupp har jag inget intresse för och män i den åldersgrupp jag är attraherad av är upptagna för länge sen. Antingen i fast förhållande, sambo eller gifta. Ids verkligen inte komplicera mitt liv med omöjlig logistik eller rasande, bedragna fruar hamrande på dörren. Så tack, men nej tack.

- Mmmm.... så du vill lära dig men saknar lämplig partner? Det borde vi nog göra något åt, tycker du inte?

Han är verkligen ursnygg. Jag minns faktiskt inte när jag senast träffade en man som jag fann så här attraktiv. Han har en naturlig maskulin karisma, den känns genuint och outhärdligt erotisk på samma gång. Och jag måste erkänna för mig själv att jag just nu så befinner jag mig långt utanför min komfortzon. Med en kaxig min försöker jag täcka över min osäkerhet.

- Jaha, så du tycker att du kan göra något åt det? Vad skulle det isåfal kunde vara? Du vill kanske berätta för mig?

- Mmmm....  jag tror det är bättre om jag visar dig.

Utan att vänta på svar kramar han mig bakifrån och plockar av mig hårspännen så mitt långa blonda hårsvall flödar nerför ryggen. I samma ögonblick som han drar sina fingrar genom mitt hår blixtrar det till i underlivet. Jag får uppbåda all kraft till att stå stadigt eftersom mina knän börjar darra.

När han samlar ihop mitt hår i ett stadigt grepp försöker jag vrida mig undan men han håller fast. Ser in i hans ögon, in i hans krävande blick, jag skäms över att mina ögon redan är dimmiga av lust och jag försöker igen vrida mig åt sidan. Ett grepp under min haka och jag ser återigen in i hans ögon. Ser hur han njuter av att kontrollera mig.

Sen kysser mig i nacken, på halsen och axlarna, skägget kittlar så underbart skönt och det förstärker upplevelsen. Med vana fingrar drar han ner dragkedjan, min klänning glider av och jag står framför honom i bara spetstrosor.

- Stå kvar, säger han medan har tittar på mig med en outgrundlig min. OK, du ville lära dig något så nu får vi se om du verkligen menade det eller om det är bara något du säger.

Sen trycker han på en hemlig knapp i bokhyllan, panelen glider till sidan och öppnar en hemlig lönndörr till nästa rum. Det tar ett litet tag innan mina ögon vänjer sig till den dämpade belysningen. Rummet domineras av en rejält stor himmelsäng med höga mässinggavlar där jag kan urskilja många olika ringar och uppbindningssystem och runtom i rummet står det många speciella möbler. De flesta känner jag igen från filmer och videos jag brukar titta på - och måste ärligt medge att det har alltid kittlat min morbida fantasi. Så ofta som jag har försökt föreställa mig hur det skulle kännas att bli fastspänd utan att kunde röra en fena och fullständigt utlämnad utan att ha något att säga om.....

Jag tittar mig omkring och ser en välkänd rad med läderbojor, floggers, piskor, länkar, kedjor med schacklar, vikter, latex- och läderhuvor - och en hel del annat som jag inte ens vet namnet på som hänger snyggt och prydligt på väggen, en del av det har jag aldrig sett varken på film eller video - och har inte den blekaste aning om vad det används till. Jag ryser också när jag ser korgen i hörnan med minst 20 rottingar i olik längd och tjocklek.

 Nu spänner han på mig ett brett läderhalsband och fäster ett koppel till öglan i halsbandet. Sen spänner han ögonen i mig och säger:

- Detta rum är något som kallas antingen Lekrum, Playroom eller Dungeon, det vet du säkert om du har sökt info på nätet vilket jag går ut i från att du har. Här inne är jag din lärare och mentor och det är mina regler som gäller. Du tilltalar mig Sir och du svarar antingen Yes Sir eller No Sir. Dina stoppord är Gul och Röd. Säger du Gul = du närmar dig gränsen för vad du tål och det vill jag respektera. Säger du Röd = då avslutas all aktivitet med det samma, du åker hem och får aldrig återvända. Och jag går också ut i från att du kan ha oskyddad sex. Och en sak skall du också veta - jag älskar inte med mina undergivna. Jag knullar dom. På alla möjliga sätt och vis så som det behagar mig. Några frågor?

- No Sir. Jag har sett det mesta av inredningen och hur det används när jag har surfat på nätet men har aldrig haft möjlighet att se det i verkligheten. Några av möblerna ser väldigt speciella ut, får jag fråga hur och till vad dom används?

- Visst, så klart får du fråga och jag förklarar. För några möbler i inredningen här inne är specialtillverkade. Se dig gärna omkring, du kan börja med det stora mahognyskåpet där borta, där finns flera stora lådor, du kan titta och se vad som finns där.

Jag går fram till skåpet och drar ut den överste lådan. Där ligger det minst 15 buttpluggs och analkrokar i olika storlek och tjocklekar. Några är av rostfritt stål, andra av glas och några av svart plast, av dom sistnämnda är säkert flera uppblåsbara. Sen finns det dildos i alla möjliga storlekar, tjocklekar och material. Några är otroligt naturtrogna medan en del andra har en sugkopp i änden, dessa är nog menade att fästa t.ex. till väggen i duschkabinen, på en barstol eller varsomhelst det finns en jämn yta.

Den nästa lådan innehåller vibratorer i alla regnbågens utgåvor. Allt från näta  fingervibratorer, lay-on vibratorer, cylinderformade tampong-äggs i olika tjocklekar och längd, G-punkt vibratorer, "tvillingvibratorer"  till de riktigt stora och kraftfulla. Nästa lådan innehåller flera olika sorts bröstvårtklämmor, flera gyn instrument så som speculum i både plast och metall, olika tänger, skalpeller och vakuum pumpar.

Den sista lådan innehåller läderharness och korsetter. På många av filmerna och videos såg jag både kvinnor och män bära harness och speciellt  dessa fetish strap bodyharness för kvinnor tycker jag ser väldigt sexiga ut. Hade gärna provat ett sådant, hårt spänt....

Det skulle vara en underdrift påstå att jag inte blir mer och mer nyfiken - och rakt ut sagt: kåt som men marskatt. För jag vet ju helt logiskt att smärta och njutning går hand-i-hand och hör ihop på samma sätt som yin & yang, ljus & mörker, natt & dag, solen & månen och plus & minus.

Waldemar betraktar mig noggrant och när han hör hur jag suckar ställer han sig bakom mig och jag särar automatiskt på benen när jag känner hur hans fingrar glider fram och tillbaka i skåran mellan blygdläpparna.

- Mmmmm... men ser man det, du har såvitt börjat utforska Lekrummet och det tänder dig känner jag, du är ju så våt att det rinner om dig. Nu vill du säkert gå och titta på inredningen.

Det mesta av den har jag sett på film och video. Det finns ett  stort Andreaskors som ser ut att ha flera multifunktioner, flera sorts vadderade piskbockar, piskstolar och bänkar, en skampåle i trä, flera andra bdsm stolar och en äkta gyn-stol. Men längs den bortersta väggen står det några mekaniska leksaker med stora utbytbara dildos på (det ligger nämligen ett dussin olika på ett rullbord vid sidan om). Jag måste bara gå bort och klämma & känna - och i min konstant snuskiga fantasi kan jag faktiskt se mig själv ligga hårt fastspänd på en bdsm bänk och knullat i vilden sky av en sådan knull-maskin. Den senaste i raden väcker verkligen min nyfikenhet för jag kan se att ovanför den finns det kraftiga uppbindningsanordningar och att själva bocken man sitter på (som faktiskt påminner om en hästsadel) kan häves högt upp från golvet. Då blir man sittande som fastlimmad på den stora kuken eller dubbeldildon.....mmmmm.

- Det här är avancerade leksaker och dessa används bara med de riktigt erfarna undergivna. Det är ett bra tag sen jag använde dessa, säger Valdemar allvarsamt. Vi får se hur din första lektion går, om du någonsin klarar av att komma upp i denna nivå. Som det riktigt sägs - man borde lära sig krypa innan man börjar gå, eller hur.

- Yes Sir.

- Ner på knä.

Jag förstår vad som förväntas av mig och känner mig plötsligt varken blyg eller  nervös. Långsamt öppnar jag bältspännet och drar ner dragkedjan på hans svarta kostymbyxor. Hans boxershorts står ut som ett tält och mitt självförtroende stiger. Smeker honom först mjukt utanpå tyget och njuter av att känna hur stenhård han är. Med flit tar jag mig god tid - det här är ju bokstavligen som att gå på skattjakt.

Sakta drar jag ner hans kalsonger och blir absolut inte besviken när jag ser hans kuk. Den är stor, grov och ådrig och han är omskuren. Jag sträcker ut tungan medan jag håller fast hans blick. Försiktigt låter jag tungspetsen glida lätt över ollonet och han flämtar till. Ler upp mot honom, låter tungan glida nerför skaftet och suger på pungkulorna. Jag känner hur han darrar till av kåthet. Sen låter jag tungan glida upp igen, ända upp till toppen. Suger, kysser, slickar och retar honom gång på gång. Hela tiden håller jag fast hans blick, njuter av att se lusten brinna i hans ögon. Han flämtar högre och högre, begraver fingrarna hårt i mitt hår och sen trycker han kuken så långt in som jag klarar av att ta den och börjar munknulla mig. Trycker sig emot mig.

 Håller mig fast. Med min näsa mot hans mage får jag svårt att andas... Han håller mig kvar lite till och ett sekund innan det svartnar för ögonen släpper han mig så jag får luft. Efter ett tag drar han sig ut och säger:

- Du är duktig, det medges. Upp med dig!

Han går runt och granskar mig. Smeker mig lätt över ryggen och armarna... jag vet inte vad det nästa blir och det är både frustrerande och upphetsande på en och samma gång. Han fäster en läderboja runt min ena handled och så den andra och runt båda vristerna.

Tar i kopplet och leder mig bort till en lyxig, vadderad bänk.

- På knä och överkroppen ner.

Sen knäpper han fotbojorna och handbojorna till ringarna i bänken.

- Mmmm.... vackert. Och det du nu skall tänka på är att komma ihåg dina stoppord.

- Yes Sir. Det är Gul och Röd.

Känslan av att vara hjälplös och fullständigt i hans makt gör mig yr av lust. Jag ville helst tigga honom att ta mig nu, men hade förstått att en del av reglerna var just att jag inte har något att säga till om. Det är helt upp till honom att bestämma vad som skulle hända, när och hur.

Han smeker mina ben, från vaderna och uppåt över rumpan och låter fingrarna cirkla runt stjärtöppningen, massera ringmuskeln för att sen sticka först en och sen två fingrar i. Åååhhh Gud - det här med rumpan är lixom ett "förbjudet område" så att säga så och jag försöker att vrida mig undan, men tyvärr är jag så hårt fastspänd att jag inte kan röra en fena. Han känner nog att jag stelnar till, jag har så många gånger fått höra från mina tjejkompisar att det gör förskräckligt ont när deras pojkvänner har försökt att ta dom i rumpan.

- Mmmm.... trångt var det här. Du har nog inte testat det här alls kan jag känna. Men nu är det så här - jag är MYCKET förtjust just i analsex och det skall du också bli. Jodå, det ÄR skönt, till och med väldigt skönt men bara om man gör det på rätt sätt. Och visste du förresten att kvinnorna har 60%-65% större chans att få orgasm från analsex vs vaginal? Du anar inte hur mycket jag ser fram emot att knulla den här söta, oskyldiga och trånga rumpan! Se kuken försvinna djupt in i den och känna hur slutmuskeln kramar så skönt om skaftet. Och höra dig kvida och känna dig komma - och efter att ha sprutat in satsen se sperman långsamt läcka ut....

Åååhhh..... Gud.... Hans röst och hans smekningar gör mig galen av skräckblandad lust. Sen slutar han plötsligt, fingrarna försvinner och jag känner någonting kallt och hårt under mig. När det börjar vibrera inser jag att han lagt en massagestav och jag gnyr. Han fortsätter att smeka mig och när jag rör mig i upphetsning gnider jag mig mer och mer mot staven. Det dröjer inte länge innan jag är nära. Han tar ett tag i mitt hår och böjer min nacke och kramar mina skinkor med sin andra hand. Det är så vansinnigt skönt - men han slutar precis när jag skall till att komma...

Medan jag stönar ut min besvikelse har Waldemar klätt av sig, tagit bort massagestaven och plockat upp bältet från golvet. Och sen säger han:

- Nu är det dags för mer njutning!

Hans röst är hes av kåthet och jag kan känna hur hans blick rymmer både utmaning och all världens dominans. När det första rappet med bältet kommer är jag totalt oförberett och skriker högt.

- Så ja, lugn och fin....  Det svider men kommer inte att göra mer ont än du vill att det gör.

Hans hand glider långsamt mellan mina ben och han för upp två fingrar i mig. Min kropp svarar automatiskt och jag kan tydligt både känna och höra hur våt jag är. Lusten bubblar upp som brinnande lava och jag försöker lyfta upp rumpan mot honom.

- Nå, vill du ha mer?

Avsiktligt tvekar jag ett par sekunder. För att understryka att han menar allvar låter han bältet glida långsamt över min rumpa och in mellan mina ben. Det blixtrar till i underlivet och jag svarar:

- Ja.

- Ja, och vad? frågar han och flyttar igen bältet ner mellan mina ben vilket får mig att sava som en vårflod.

- Yes Sir....

- Denna fina rumpan behöver verkligen lite färg. 20 rapp med bältet borde göra susen. Och du skall vara knäpptyst - för annars blir det 10 rapp med rottingen för varje ljud.

Han reser sig och åter hör jag ljudet av läder som viks, och sen kommer nästa slag. Jag flämtar högt vid varje rapp och håller hårt i uppbindningen. Det svider, men gör inte så ont som jag trodde att det skulle och mot alla odds klarar jag att vara tyst. Efter 20 rapp slänger han från sig bältet på golvet. Det känns som om min rumpa brinner och det triggar igång min lust på ett sätt jag aldrig någonsin har upplevt.

Medan jag pustar ut och hämtar andan hör jag Waldemar går runt i rummet och pyssla med något. Sen kommer han tillbaka med ett litet rullbord med ett vit skynke på - och han är naken så när som på ett harness, en rejäl kukring och ett par genomskinliga, tunna latexhandskar.

- Som jag berättade förut så är jag väldigt förtjust i såna här trevliga fasta rumpor och trånga stjärthål. Du anar inte hur mycket jag ser fram emot att knulla den här fina rumpan, så småningom köra in kuken - helt in till roten och sen knulla dig tills du skriker....! Mmmm.... känner att du är riktigt uppvärmd efter omgången med bältet, det rinner ju om dig, här behövs det inget glidmedel säger han när han särar på mina blygdläppar och pular mig med fingrarna.

Latexhandskarna känns varma och sköna och gör att hans fingrar glider väldigt lätt runt i allt det våta. Först känner jag två fingrar. Sen tre. In och ut.... åhhh Gud, det är så skönt! Tummen masserar klitoris - och jag känner att jag är såååå nära att komma. Men det känner Waldemar av också - och så slutar han tvärt. Jag kan inte låta bli att gny av besvikelsen och det straffar sig med det samma för nu landar det ett par riktiga smiskrapp med flat hand på varje skinka.

- Sa jag inte att du skall vara tyst!?!!  När du inte förstår att jag vill ha kontroll, måste jag lära dig det på hårda sättet. Oroa dig inte. Du kommer att få komma. Det blir bara på mina villkor.

Nu samlar han ihop en hel del väta från mitt inre, smetar det väl runt anusöppningen och sen känner jag en finger som söker sig innanför. Mjukt och tålmodigt rör den sig in och ut, sen kommer det en finger till. Sen byter han till tummarna och pressar de  långsamt in, växlar mellan höger och vänster och jag känner hur stjärtmuskeln långsamt vänjer sig till att slappna av och öppna sig för hans krävande fingrar.

- Se där ja, nu börjar det arta sig. Jag skall lära dig att både njuta och älska den här typ av sex och jag lovar: du kommer att komma på ett sätt som du aldrig någonsin tidigare har gjort.

Nu känner jag hans kuk trycka mot analöppningen och jag flämtar till, men när han samtidigt smeker min klitoris med erfarna fingrar slappnar jag av. Han lägger ollonet mot stjärtöppningen men pressar sig inte in, bara låter trycket vara konstant  - och sen känner jag hur slutmuskeln mjuknar och kuken glider en bit in.  Samtidigt fortsätter han att massera klitoris precis där det är skönast . Lite i taget pressar han kuken längre och längre in i min rumpa och när han nästan är inne börjar han långsamt knulla mig. Han andas tungt - och det tänder mig..... och jag upptäcker att jag faktiskt njuter av det och vill ha mer! Mer! Mer!!! Åååååhhhh....snälla, sluta INTE!!!!

Orgasmen kommer rullande som en enorm tsunami, det blixtrar till i stjärnor och jag exploderar i tusen bitar. Och i samma ögonblick känner jag hur Waldemars kuk sväller upp och skickar stråle efter stråle av het sperma djupt in i mig samtidigt som han vrålar "AAARRHHH".

*************************

- Hallå sömntuta, välkommen tillbaka!

Jag måste ha tuppat av för när jag vaknar ligger jag på rygg i den stora sängen bredvid Waldemar som smeker försiktigt bort en hårslinga från min svettiga panna.

- Du är en vacker kvinna, Janina. Men du är också stark och modig. Som du har sett finns det mycket nytt att utforska och uppleva. Du förstår - varje gång man flyttar sina gränser öppnar det dörren för nya upplevelser. Och det är först när man verkligen tänjer på gränserna som man upplever den yttersta njutning. Så - hur är det nu: vill du fortfarande lära dig?

- Yes Sir. Det vill jag. Gärna. 

**************************

Epilog

Jag har tagit över städningen hos Waldemar. Moster Alina är glad för min skull och även om inget blev sagt direkt förstod hon precis varför när jag frågade henne.